ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας τη Δευτέρα, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου - iefimerida.gr

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας τη Δευτέρα, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI//ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΓΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΔΕΔΥ οργανώνει τη δική της αντίδραση ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που θα φέρει η κυβέρνηση προς ψήφιση στη Βουλή τη Δευτέρα, κηρύσσοντας στάση εργασίας σε όλο το Δημόσιο και καλώντας σε συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος για πορεία προς τη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων: «με αφορμή την ψήφιση την προσεχή Δευτέρα, 15 του Γενάρη, από τη Βουλή, του πολυνομοσχεδίου, που περιλαμβάνει τα 70 προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης, μεταξύ των οποίων ο περιορισμός του δικαιώματος στην απεργία με την εισαγωγή που 50%+1, οι πλειστηριασμοί για χρέη προς το Δημόσιο από 500 ευρώ και πάνω, το υποχρεωτικό 30ωρο στην εκπαίδευση και οι συγχωνεύσεις σχολείων, η επανεξέταση των ανθυγιεινών επαγγελμάτων στο Δημόσιο με στόχο τον περιορισμό των δικαιούχων κατά 70.000 κλπ, κηρύσσει στάση εργασίας σε όλο το Δημόσιο τη Δευτέρα, 15 του Γενάρη 2018, από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου».

Ταυτόχρονα, η ΑΔΕΔΥ οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:30μμ την ίδια μέρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή.

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ καταλήγει: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να πάρουν μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις και στα συλλαλητήρια που θα διοργανωθούν την ίδια μέρα σε όλη τη χώρα, με αιτήματα:

1. Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία

2. Να μην ψηφιστούν τα προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ