ΗΠΑ: Την Παρασκευή θα ληφθεί η απόφαση για τις κυρώσεις σε βάρος του Ιράν - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Την Παρασκευή θα ληφθεί η απόφαση για τις κυρώσεις σε βάρος του Ιράν

Φωτογραφία: Wikimedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θα αποφασίσει την Παρασκευή εάν θα συνεχίσει να εφαρμόζει την άρση των κυρώσεων των ΗΠΑ σε βάρος του Ιράν, την οποία προέβλεπε η συμφωνία του 2015 για το πυρηνικό πρόγραμμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας, γνωστοποίησε την Τρίτη εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο πρόεδρος Τραμπ πρόκειται να συζητήσει το θέμα με τον υπουργό Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον και με τον υπουργό Άμυνας Τζιμ Μάτις στον Λευκό Οίκο εντός της εβδομάδας ενόψει της απόφασης, διευκρίνισε ο Στιβ Γκόλντσταϊν, εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Θα πρέπει να αναμένεται «μια απόφαση την Παρασκευή», δήλωσε ο Γκόλντσταϊν. «Γίνονται εδώ και καιρό συζητήσεις για αυτό», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Στέιτ Ντιπάρτμεντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ