Ντόρα Μπακογιάννη: Φαρσοκωμωδία για να με σπιλώσουν [βίντεο] - iefimerida.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: Φαρσοκωμωδία για να με σπιλώσουν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτη φαρσοκωμωδία χαρακτήρισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, τη διαρροή ότι ο σύζυγός της, Ισίδωρος Κούβελος, είναι το πρόσωπο που μετέφερε στο εξωτερικό το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Το θέμα είχε φέρει στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος Παναγιώτης Νικολούδης, ο οποίος είχε αναφέρει ότι βουλευτής κατέθεσε σε τράπεζα του εξωτερικού, τον Μάρτιο του 2011, ένα εκατομμύριο ευρώ.

Η κ. Μπακογιάννη, που όπως είπε, ενημερώθηκε το απόγευμα από τον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομκού Ελέγχου της Βουλής, Βαγγέλη Αργύρη, έκανε επίσης λόγο για «φιάσκο, που μπορεί να έγινε εσκεμμένα» για να βλάψει την ίδια.

«Είναι απαράδεκτο, μία επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου μου για την αγορά πλοίου, να συνδέεται με την πολιτική μου δραστηριότητα και να υπάρχει αυτή η σπίλωση».

Μάλιστα δήλωσε ότι «ποτέ δεν φαντάστηκα ότι η συζήτηση αφορούσε επιχειρηματικές δραστηριότητες του συζύγου μου», οι οποίες, όπως υπογράμμισε, είναι γνωστές και μέσω των δηλώσεων για το «πόθεν έσχες» που υποβάλλουν από κοινού. Όπως είπε «δεν φαντάστηκα πως θα μπορούσε να είναι μεμπτό ότι επενδύει στη ναυτιλία» και κάλεσε τον κ. Νικολούδη «να έρθει και να πει συγκεκριμένα» ποιος είναι ο άνθρωπος ο οποίος του κατήγγειλε ότι υπάρχει τέτοιου είδους συναλλαγή. «Η δουλειά του είναι να ψάχνει το βρώμικο χρήμα. Έχω δημοσιεύσει κάθε ευρώ και κάθε δραχμή τα οποία διαχειρίστηκα», είπε με φανερή την ενόχλησή της από την στάση και την διαχείριση του θέματος εκ μέρους του προέδρου της αρχής για το «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος».

«Δεν επιτρέπω να σπιλώνεται το ήθος και η πολιτική μου σταδιοδρομία», τόνισε η κυρία Μπακογιάννη, επισημαίνοντας ότι είναι ηθικό να προχωρεί κάποιος σε επενδύσεις όπως και το να παντρεύεται κάποιος έναν επιχειρηματία. Και ζήτησε από τον Πρόεδρο της Βουλής να ξεκαθαριστεί πλήρως το θέμα, αφού, όπως τόνισε «δεν δέχομαι να σπιλωθώ, έχω αρκετά στοχοποιηθεί και δεν εννοώ να γίνω στόχος του οποιουδήποτε παιχνιδιού ενδεχομένως παίζεται μεταξύ των δυο κομμάτων επειδή έφερα στην δημοσιότητα την ιστορία με τα ταμεία των κομμάτων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ