Μεσολόγγι, αδερφός της 44χρονης: «Τη σκότωσαν, έχει παραμορφωθεί» - iefimerida.gr

Μεσολόγγι, αδερφός της 44χρονης: «Τη σκότωσαν, έχει παραμορφωθεί»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της 44χρονης Eιρήνης Λαγούδη-Γκουτζούνη από την Κατοχή Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου στην Αιτωλοακαρνανία, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη με ξέσπασμα του στα ΜΜΕ εμφανίζεται πεπεισμένος πως η 44χρονη δολοφονήθηκε αναφέροντας «Αυτά που γράφονται για αυτοκτονία δεν ισχύουν. Πρόκειται ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια. Οι δράστες την μετέφεραν στο αυτοκίνητο και την παράτησαν. Ήταν αγνώριστη και παραμορφωμένη από τα χτυπήματα. Ούτε εγώ ο ίδιος δεν μπόρεσα να την αναγνωρίσω στη φωτογραφία που μου έδειξε η αστυνομία».

Η Eιρήνη Λαγούδη-Γκουτζούνη, ήταν χήρα, μητέρα τριών παιδιών (25, 22 ετών και ενός ανηλίκου) και δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ενώ βρέθηκε τη Δευτέρα νεκρή μέσα στο αμάξι της στην παραλία Φωτμού (περιοχή Πετροχωρίου Θέρμου) στην Τριχωνίδα.

Μεσολόγγι, αδερφός της 44χρονης: «Τη σκότωσαν, έχει παραμορφωθεί» | iefimerida.gr 0

Τα πρώτα στοιχεία πάντως από την ιατροδικαστική έρευνα, σύμφωνα με το Live News δείχνουν πως επρόκειτο για αυτοκτονία, αν και ακόμη απομένουν τα αποτελέσματα από τις καθοριστικές τοξικολογικές εξετάσεις. Ομως, η γυναίκα δεν έφερε τραύμα από όπλο ή αιχμηρό αντικείμενο, δεν παρατηρήθηκαν κακώσεις κεφαλής, ούτε υπήρξε στραγγαλισμός, ενώ φαίνεται ότι ο θάνατος προήλθε από δηλητηρίαση από τις αναθυμιάσεις, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

Το τελευταίο διάστημα χρέωναν στην άτυχη γυναίκα σχέση με έναν γιατρό. Λέγεται μάλιστα, ότι πριν λίγο καιρό ο εν λόγω γιατρός της είχε ζητήσει να χωρίσουν. Η 44χρονη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του πριν εξαφανιστεί ανήμερα των Φώτων, φέρεται να του είχε διαμηνύσει πως εάν επέμεινε στην απόφασή του για το χωρισμό εκείνη θα έβαζε τέλος στη ζωή της. Σύμφωνα με το synidisi.gr ο γιατρός φέρεται να έχει άλλοθι και την ώρα του εγκλήματος να βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο.

Μεσολόγγι, αδερφός της 44χρονης: «Τη σκότωσαν, έχει παραμορφωθεί» | iefimerida.gr 1

Η αστυνομία πάντως έχει ζητήσει άρση απορρήτου για να εξαταστούν οι επαφές της 44χρονης και να διαπιστωθεί γιατί πήγε στο σημείο που βρέθηκε νεκρή και φυσικά εάν πήγε μόνη της.

Το αυτοκίνητο της 44χρονης μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ακαρνανίας για να εξεταστεί, ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκε και ένα μπιτόνι εύφλεκτο υλικό.

Μεσολόγγι, αδερφός της 44χρονης: «Τη σκότωσαν, έχει παραμορφωθεί» | iefimerida.gr 2

Τα δύο SMS της Ειρήνης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 44χρονη έστειλε δύο SMS πριν χάσει την ζωή της, σε συγγενικό της πρόσωπο και στον γιατρό με τον οποίο διατηρούσε σχέση. Στο πρώτο φέρεται να ζητά από το συγγενικό της πρόσωπο να προσέχει τα παιδιά της, ενώ παράλληλα του έδωσε κωδικούς τραπεζικών καρτών. Στο άλλο μήνυμα, προς τον γιατρό, φέρεται πως έγραφε «Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή». Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, φέρεται να επικοινώνησε με φιλικό της πρόσωπο λέγοντάς του «θα συναντηθούμε σε παράλληλους δρόμους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα αδερφός Μεσολόγγι δολοφονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ