«Mosaic»: Η νέα σειρά μυστηρίου της HBO μόνο στη Nova [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

«Mosaic»: Η νέα σειρά μυστηρίου της HBO μόνο στη Nova [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μίνι σειρά «Mosaic», η νέα τηλεοπτική παραγωγή της HBO, σκηνοθετημένη από τον βραβευμένο με Όσκαρ Steven Soderbergh, κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με την Αμερική, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα, στο κανάλι των σειρών Novacinema4HD!

Τα νέα επεισόδια της σειράς θα προβάλλονται καθημερινά, ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους και το μυστήριο θα λυθεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, με διπλό επεισόδιο για το μεγάλο φινάλε! Παράλληλα, η σειρά θα προβάλλεται και σε Prime Time προβολή από την Τρίτη 23 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στις 23:00, στο Novacinema4HD.

Η μίνι σειρά μυστηρίου «Mosaic» αφηγείται την εξαφάνιση ενός επιφανούς κατοίκου της κομητείας Σάμιτ στη Γιούτα. Πρόκειται για μια ιστορία γεμάτη ίντριγκα, πάθος και εξαπάτηση, καθώς οι αρχές και οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν επί τέσσερα χρόνια να φτάσουν στην αλήθεια. Οι Sharon Stone, Beau Bridges, Paul Reubens, Garrett Hedlund και James Ransone είναι οι πρωταγωνιστές στην νέα παραγωγή της HBO.

«Mosaic»: Η νέα σειρά μυστηρίου της HBO μόνο στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η νέα σειρά του Steven Soderbergh ξεκίνησε να «χτίζεται» στην Αμερική μέσω μίας εφαρμογής, προσβάσιμης στις Η.Π.Α., όπου κάθε χαρακτήρας της σειράς έφερνε μία διαφορετική προοπτική στην ιστορία, χωρίς να γνωρίζεις ποιος δίνει τελικά την αλήθεια. Ο Steven Soderbergh συνεργάστηκε με την HBO για μια διαδραστική εμπειρία προβολής που φέρνει την εμμονή και τα μυστήρια σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

«Mosaic»: Η νέα σειρά μυστηρίου της HBO μόνο στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Στην Ελλάδα, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πολυσυζητημένη εναλλακτική σειρά αποκλειστικά και σε πρώτη προβολή από την Nova, σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1. Μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

«Mosaic»: Η νέα σειρά μυστηρίου της HBO μόνο στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
«Mosaic»: Η νέα σειρά μυστηρίου της HBO μόνο στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ