Γιάννης Χρηστίδης: Ο αδελφός της Σίσσυς Χρηστίδου έχει έναν παράδεισο για τους street food lovers [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιάννης Χρηστίδης: Ο αδελφός της Σίσσυς Χρηστίδου έχει έναν παράδεισο για τους street food lovers [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο αδελφός της έχουν κάτι κοινό, πέρα από τη συγγένεια που τους ενώνει: ακολούθησαν το όνειρό τους και ασχολούνται με αυτό που πραγματικά τους αρέσει.

Η Σίσσυ, μετά την διαδρομή της στο χώρο της τηλεόρασης, δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας με τη δική της επιχείρηση και ο Γιάννης στο χώρο της εστίασης στη Θεσσαλονίκη.

Η καντίνα που διατηρεί -μαζί με τον συνέταιρό του Tάσο Γκουζγκούνη- έχει το όνομα Jerry’s Foοdtruck και οι λάτρεις του street food την γνωρίζουν καλά (μάλιστα το μότο της είναι «Deli street food lovers»).

Ντόνατς και τσουρέκια Θεσσαλονίκης, κρουασάν που γεμίζουν με ό,τι χωρά ο νους σου, hotdog με ζύμη donut που συνοδεύεται από νάτσος και λιωμένο τσένταρ και άλλες ακόμα γευστικές αμαρτίες έχουν κάνει τους Θεσσαλονικείς να παραμιλούν από απόλαυση.

Δείτε φωτογραφίες από το επιχειρηματικό εγχείρημα του Γιάννη και την αφιέρωση της Σίσσυς Χρηστίδου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ Σίσσυ Χρηστίδου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ