Αυστραλοί αγρότες ποζάρουν γυμνοί για να γιορτάσουν τη ζωή στην ύπαιθρο –Για καλό σκοπό [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυστραλοί αγρότες ποζάρουν γυμνοί για να γιορτάσουν τη ζωή στην ύπαιθρο –Για καλό σκοπό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα ενός λογαριασμού στο Instagram που φιλοξενεί γυμνούς αγρότες την ώρα που κάνουν τις συνήθεις γεωργικές τους εργασίες; Μπορεί να ξεκίνησε ως αστείο, αλλά ο ιδρυτής του το κάνει για καλό σκοπό.

Ο Μπεν Μπρούκμπι τόλμησε να ποζάρει τελείως γυμνός σε ένα φορτηγό γεμάτο φακές. Ο 24χρονος αγρότης από τη Βικτόρια της Αυστραλίας, δε δίστασε να βγάλει όλα του τα ρούχα και να ποζάρει στο φακό της φίλης του Έμμα Κρος κατά τη διάρκεια της συγκομιδής το 2016.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Naked Farmer® (@the.naked.farmer) στις 16 Νοέ, 2017 στις 11:33 μμ PST

«Η καλή μου φίλη ήρθε στο χωράφι μου για να βγάλει μερικές φωτογραφίες από εμάς την ώρα της συγκομιδής» δήλωσε ο Μπρούκσμοι στην Daily Mail Australia.

«Μαζεύαμε φακές εκείνη τη στιγμή και το φορτηγό ήταν σχεδόν γεμάτο. Όταν ανέβηκε επάνω στο φορτηγό για να τραβήξει μια φωτογραφία μου είπε: ‘Ανέβα επάνω και βγάλε τη φόρμα σου’. Γέλασα και φυσικά, επειδή μου αρέσουν οι προκλήσεις, γδύθηκα και βούτηξα μέσα στις φακές... Ανέβασα τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκέντρωσε πολλά αστεία σχόλια».

Από τότε, ο νεαρός άνδρας ξεκίνησε το λογαριασμό «The Naked Farmer» στο Instagram μετά από έρευνα που έκανε και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε ένας παιχνιδιάρικος λογαριασμο στα social media αφιερωμένος στους αγρότες.

«Αναρωτήθηκα αν είχε κανείς έναν λογαριασμό στο Instagram αφιερωμένο στους αγρότες. Μετά από κάποια έρευνα, διαπίστωσα πως δεν υπήρχε και σκέφτηκα ‘γιατί όχι’. Θα ξεκινήσω μια σελίδα μόνο για αστείο. Τα έκανα όλα για την πλάκα και μου αρέσει να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελούν».

Κι αυτό που ξεκίνησε ως αστείο, έχει πλέον ενθαρρύνει εκατοντάδες αγρότες από όλα τα κοινωνικά στρώματα να τραβήξουν τις δικές τους γυμνές φωτογραφίες, ποζάροντας πάνω σε άλογα ή να είναι ξαπλωμένοι γυμνοί σε ένα σωρό από μαλλί προβάτου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Naked Farmer® (@the.naked.farmer) στις 5 Ιαν, 2018 στις 12:36 πμ PST

Αυστραλοί αγρότες ποζάρουν γυμνοί για να γιορτάσουν τη ζωή στην ύπαιθρο –Για καλό σκοπό [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Νομίζω ότι είναι σπουδαίο να εμπλέκονται όλοι με την αποστολή τέτοιων φωτογραφιών» είπε. «Παρατηρήσατε πως όλοι οι αγρότες χαμογελούν; Όλοι αισθάνονται ευτυχισμένοι»

Πολύ γρήγορα, η σελίδα έχει προσελκύσει πάνω από 28.000 οπαδούς.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Naked Farmer® (@the.naked.farmer) στις 30 Δεκ, 2017 στις 9:03 μμ PST

Αυστραλοί αγρότες ποζάρουν γυμνοί για να γιορτάσουν τη ζωή στην ύπαιθρο –Για καλό σκοπό [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Με όλους αυτούς τους οπαδούς, άρχισα να σκέφτομαι πώς θα μπορούσα να κάνω τη διαφορά στην αγροτική κοινότητα» είπε. «Εκεί μου ήρθε η ιδέα να συγκεντρώσω χρήματα για να βοηθηθούν οι άνθρωποι με ψυχικά προβλήματα σε απομακρυσμένες, αγροτικές περιοχές. Είναι ένα μεγάλο θέμα για το οποίο δεν μιλάμε αρκετά».

Ο Μπρούκσμπι, θέλει να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ψυχική ασθένεια στην αγροτική κοινότητα. «Το ποσοστό αυτοκτονιών στη γεωργική βιομηχανία είναι σχεδόν διπλάσιο από οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία. Το μήνυμά μου είναι να πίσω τους ανθρώπους να μιλάνε γι’ αυτό το θέμα».

Έκτοτε, ο Μπρούκσμπι συγκέντρωσε 5.000 δολάρια για την υπηρεσία Royal Flying Doctors, από την πώληση ημερολογίων για το 2018, που εικονίζει τους καλύτερους γυμνούς αγρότες καλύπτοντας στρατηγικά τη γύμνια τους.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Naked Farmer® (@the.naked.farmer) στις 10 Σεπ, 2017 στις 1:22 πμ PDT

Αυστραλοί αγρότες ποζάρουν γυμνοί για να γιορτάσουν τη ζωή στην ύπαιθρο –Για καλό σκοπό [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Για το επόμενο ημερολόγιο σκοπεύω να κάνω δύο – ένα με άνδρες γεωργούς και ένα με γυναίκες. Θέλω να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα για να κάνω τη διαφορά με όποιον τρόπο μπορώ».

Η στήριξη πάντως που έχει λάβει μέχρι στιγμής είναι συντριπτική.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Naked Farmer® (@the.naked.farmer) στις 5 Δεκ, 2017 στις 1:31 μμ PST

«Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου με στήριξαν πολύ στο έργο μου. Η γιαγιά μου είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά μου και κάνει like σε όλες τις φωτογραφίες μου».

Αυστραλοί αγρότες ποζάρουν γυμνοί για να γιορτάσουν τη ζωή στην ύπαιθρο –Για καλό σκοπό [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ