Με αυτή την απίστευτη δικαιολογία επιχείρησε να ζητήσει τα λεφτά της πίσω για το χριστουγεννιάτικο δέντρο της - iefimerida.gr

Με αυτή την απίστευτη δικαιολογία επιχείρησε να ζητήσει τα λεφτά της πίσω για το χριστουγεννιάτικο δέντρο της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Χριστούγεννα πέρασαν οπότε είναι καιρός να ξεστολίσουμε ή να επιστρέψουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας στο κατάστημα από το οποίο το αγοράσαμε.

Μια παράξενη σκηνή κατέγραψε ένας ανυποψίαστος πελάτης σε ένα κατάστημα Costco στις ΗΠΑ όταν μια γυναίκα αποφάσισε ότι δεν ήθελε πια το χριστουγεννιάτικο δέντρο της στις 4 Ιανουαρίου.

Προφανώς, απαίτησε την επιστροφή των χρημάτων που είχε δώσει για την αγορά του, καθώς όπως είπε η ίδια το χριστουγεννιάτικο δέντρο της ήταν «νεκρό».

Το ακόμη πιο παράξενο είναι πως τελικά πήρε επιστροφή χρημάτων αν και όχι ολόκληρο το ποσό που είχε πληρώσει για την αγορά του.

Φυσικά όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, έγινε χαμός στο διαδίκτυο με πολλούς να σχολιάζουν αν το γεγονός ήταν όντως πραγματικά ή αν η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν τρελή. Πολλοί φυσικά έσπευσαν να την κατακρίνουν και να επισημάνουν πόσο «φτηνή» ήταν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ