Τούρκος ακαδημαϊκός ισχυρίζεται πως ο Νώε μιλούσε με τον γιο του μέσω κινητού τηλεφώνου - iefimerida.gr

Τούρκος ακαδημαϊκός ισχυρίζεται πως ο Νώε μιλούσε με τον γιο του μέσω κινητού τηλεφώνου

Ο Τούρκος ακαδημαϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε. Ένας Τούρκος ακαδημαϊκός ισχυρίστηκε πως ο Νώε κάλεσε το γιο του μέσω κινητού τηλεφώνου λίγο πριν τον κατακλυσμό.

Μιλώντας στο κρατικό κανάλι TRT 1 στις 6 Ιανουαρίου, ο Γιαβούζ Ορνέκ, λέκτορας της Σχολής Θαλάσσιων Επιστημών του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης, δήλωσε πως ο Νώε επικοινωνούσε με το γιο του μέσω κινητού τηλεφώνου καθώς ήταν πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον.

«Υπήρχαν τεράστια κύματα ύψους 300 έως 400 μέτρων και ο γιος του ήταν πολλά χιλιόμετρα μακριά. Το Κοράνι λέει ότι ο Νώε μίλησε με το γιο του. Αλλά πώς κατάφεραν να επικοινωνήσουν; Ήταν ένα θαύμα; Θα μπορούσε να είναι. Αλλά πιστεύουμε ότι επικοινωνούσε με το γιο του μέσω κινητού τηλεφώνου» δήλωσε ο Ορνέκ.

Ισχυρίστηκε επίσης πως ο ίδιος ο Νώε έχτισε την κιβωτό με χάλυβα και πως αυτό χρησιμοποιούσε πυρηνική ενέργεια. «Είμαι επιστήμονας, μιλώ βάση της επιστήμης» πρόσθεσε ο Ορνέκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ