Μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ η παρουσιάστρια του Dancing with the Stars -Οι συμμετέχοντες-έκπληξη - iefimerida.gr

Μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ η παρουσιάστρια του Dancing with the Stars -Οι συμμετέχοντες-έκπληξη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο ΣΚΑΪ να ετοιμάζεται για το Survivor, ο ΑΝΤ1, όμως, ετοιμάζεται για το Dancing With The Stars.

Και στο Μαρούσι το κάστινγκ βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Το χορευτικό σόου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μερικές ήμερε μετά το Survivor, στις 26 Ιανουαρίου συγκεκριμένα και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή, ζωντανά.

Ανάμεσα σε αυτούς που ετοιμάζονται να φορέσουν στολές και χορευτικά παπούτσια η Χριστίνα Λαμπίρη, αλλά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Ο Αντώνης Βλοντάκης, η Δωροθέα Μερκούρη και ο Άνθιμος Ανανιάδης σίγουρα θα τους απολαύσουμε να κάνουν χορευτικές φιγούρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Λέγεται επίσης ότι θα χορέψουν η Μαρία Κορινθίου, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Όλγα Πηλιάκη.

Εκπλήξεις, όμως και στην κριτική επιτροπή. Λέγεται ότι μια από τους τέσσερις κριτές θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη και ακόμη ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο οποίος ήταν και κριτής στο So You Think You Can Dance, η Γκαλένα Βελίκοβα και ο Αλέξης Κωστάλας.

Εκπληξη όμως και η παρουσιάστρια, η οποία έρχεται στον ΑΝΤ1 με μετεγγραφή από τον ΣΚΑΪ. Ο λόγος για την Ευαγγελία Αραβανή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Dancing With The Stars DWTHS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ