Πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο για την πριγκίπισσα Σάρλοτ -Τη φωτογράφισε η Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο για την πριγκίπισσα Σάρλοτ -Τη φωτογράφισε η Κέιτ Μίντλετον [εικόνες]

Πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο για την πριγκίπισσα Σάρλοτ (Φωτογραφία: Kensington Palace)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη μέρα της πριγκίπισσας Σάρλοτ στο νηπιαγωγείο είναι γεγονός και το παλάτι του Κένσιγκτον δημοσίευσε τις πρώτες της φωτογραφίες.

Η μόλις δύο χρονών πριγκίπισσα δεν φωτογραφήθηκε από κάποιον διάσημο φωτογράφο αλλά από την ίδια της τη μητέρα, τηΝ δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

«Ο δούκας και δούκισσα του Κέμπριτζ είναι ευτυχείς που μοιράζονται μαζί σας δύο φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σάρλοτ από το παλάτι του Κένσινγτον. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τη δούκισσα λίγο πριν η πριγκίπισσα Σάρλοτ φύγει για την πρώτη ημέρα στο νηπιαγωγείο Willcocks», αναφέρουν οι επίσημοι λογαριασμοί του παλατιού στα social media.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις 8 Ιαν, 2018 στις 8:01 πμ PST

Στις φωτογραφίες, η μικρή πριγκίπισσα ποζάρει με χάρη και νάζι στον φακό της μητέρας της, φορώντας ένα σκούρο κόκκινο παλτό των 120 λιρών από την εταιρεία Amaia Kids με ασορτί παπούτσια και κρατώντας τσάντα του brand Cath Kidston.

Αυτό πουν σημειώνουν τα βρετανικά Μέσα είναι πως η Σάρλοτ δείχνει πιο μεγάλη, έχει πιο μακριά μαλλιά και σίγουρο χαμόγελο σε σύγκριση με τις εικόνες από την επίσημη επίσκεψή της οικογένειας σε Πολωνία και Γερμανία.

Το σχολείο, που πάει η μικρή πριγκίπισσα, κοστίζει 14.500 λίρες ετησίως και χαρακτηρίζεται ως «παραδοσιακό νηπιαγωγείο που διατηρεί σε υψηλά πρότυπα, το ήθος, την αριστεία και τους καλούς τρόπους». Το σχολείο στην τελευταία επιθεώρηση της Ofsted, χαρακτηρίστηκε ως «εξαιρετικό».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις 8 Ιαν, 2018 στις 8:02 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑΡΛΟΤ νηπιαγωγείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ