Τένις: Ο Μάρεϊ έκανε επέμβαση -Ελπίζει να επιστρέψει στη δράση το καλοκαίρι - iefimerida.gr

Τένις: Ο Μάρεϊ έκανε επέμβαση -Ελπίζει να επιστρέψει στη δράση το καλοκαίρι

Ο Αντι Μάρεϊ (Φωτογραφία: AP/ Kamran Jebreili)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά ο Αντι Μάρεϊ δεν κατάφερε να αποφύγει το νυχτέρι. Υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ισχίο στη Μελβούρνη, αλλά ελπίζει ότι θα καταφέρει να επιστρέψει στην ενεργό δράση το καλοκαίρι.

Ο Σκοτσέζος, εξαιτίας αυτού του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί από τον Ιούλιο, αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το Αυστραλιανό Οπεν, το οποίο ξεκινά στις 15 Ιανουαρίου.

«Δεν έχω ξοφλήσει ακόμη από το τένις. Θα παίξω ξανά στο υψηλότερο επίπεδο», δήλωσε μετά την επέμβαση στο BBC. «Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον. Ο χειρουργός είναι πολύ ικανοποιημένος από το πώς πήγαν τα πράγματα», συμπλήρωσε.

Ο νικητής τριών Γκραν Σλαμ και πρώην νο1 της παγκόσμιας κατάταξης τένις πιστεύει ότι αν μπορεί να επανέλθει στο 95% των δυνατοτήτων του, αυτό θα είναι αρκετό για για να παίξει σε κορυφαίο επίπεδο. Ελπίζει ότι θα μπορέσει να επιστρέψει στο κορτ, για προπόνηση, σε 7-8 εβδομάδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντι Μάρεϊ τένις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ