Θεσσαλονίκη: Εργασίες διαγράμμισης στην εσωτερική περιφερειακή οδό -Σε ποια τμήματα - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Εργασίες διαγράμμισης στην εσωτερική περιφερειακή οδό -Σε ποια τμήματα

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εργασίες διαγράμμισης στην εσωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθούν από αύριο και για όλη την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες θα γίνουν στο παράπλευρο συνδετήριο οδικό τμήμα, μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ9 (Τούμπας) και της εξόδου προς τον οικισμό του Αγίου Παύλου, με κατεύθυνση προς δυτικά. Αντίστοιχες εργασίες θα γίνουν, μεταξύ του κόμβου Κ7 (Επταπυργίου) και των συνδετήριων κλάδων του προς και τις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, καθώς και στο κύριο οδικό τμήμα και στο παράπλευρο συνδετήριο οδικό τμήμα, μεταξύ των κόμβων Κ8 (Τριανδρίας) και Κ9 (Τούμπας), καθώς και στο οδικό τμήμα 400 μ. πριν τον κόμβο Κ11 (Πυλαίας), με κατεύθυνση προς ανατολικά.

Τέλος, στο ίδιο χρονικό διάστημα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας, στο παράπλευρο συνδετήριο οδικό τμήμα μεταξύ των κόμβων Κ8 (Τριανδρίας) και Κ9 (Τούμπας), καθώς και στο οδικό τμήμα του κόμβου Κ10 (Κωνσταντινουπολίτικων), στο ύψος των ηχοπετασμάτων, δεξιά, με κατεύθυνση προς ανατολικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ περιφερειακή οδός διαγράμμιση έργα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ