Το υλικό που κοστίζει 3,5 ευρώ και μπορεί να μεταποιήσει κάθε ρούχο χωρίς ράψιμο [εικόνα] - iefimerida.gr

Το υλικό που κοστίζει 3,5 ευρώ και μπορεί να μεταποιήσει κάθε ρούχο χωρίς ράψιμο [εικόνα]

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας από τους μόνιμους (αλλά ωραίους) μπελάδες για μια γυναίκα είναι η ανανέωση της γκαρνταρόμπας της.

Πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί ότι θα θέλατε να είχατε έστω και τη βασική γνώση λειτουργίας μιας ραπτομηχανής, προκειμένου να μεταποιήσετε τα ρούχα που δεν φοράτε πια, χωρίς αυτό να σας κοστίσει μια μικρή περιουσία. Πόσες φορές δεν έχετε ζηλέψει τη μητέρα ή τη γιαγιά που «έπιανε το χέρι τους» και σας έφτιαχναν φούστες και μπλουζάκια από τα παλιά σας φορέματα σε χρόνο Dt. Ενώ ζηλέψατε λίγο και την κολλητή που έκανε τα σεμινάρια ραπτικής και κατάφερε να αλλάξει σιγά-σιγά όλη της τη ντουλάπα.

Ε λοιπόν για όλους αυτούς τους λόγους και επειδή το budget μας δεν επαρκεί, βρήκαμε για εσάς το θαυματουργό υλικό, με το οποίο μπορείτε να μεταποιήσετε κάθε ρούχο και ύφασμα. Με ένα ψαλίδι και αρκετή φαντασία, το εκπληκτικό και πάμφθηνο υλικό που μπορείτε να βρείτε παντού, θα σας κάνει creative directors του προσωπικού σας οίκου...

Διαβάστε για το υλικό που θα σας σώσει στη μεταποίηση των ρούχων, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μεταποιηση ρουχων σπίτι υλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ