Ενωση Κεντρώων: Ο λαός, μετά τον Αύγουστο του 2018, θα καταλάβει τα παλούκια που έχουν ψηφιστεί - iefimerida.gr

Ενωση Κεντρώων: Ο λαός, μετά τον Αύγουστο του 2018, θα καταλάβει τα παλούκια που έχουν ψηφιστεί

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC / Nick Paleologos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ενωση Κεντρώων με ανακοίνωσή της σχολιάζει καυστικά την σημερινή ομιλία του Πρωθυποργού στο Υπουργικό Συμβούλιο, τονίζοντας πως ο λαός μετά τον Αυγουστο του 2018 θα αντιληφθεί τα «παλούκια» που έχουν ψηφιστεί στη Βουλή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη, η τρίτη αξιολόγηση: «θα περάσει στο άψε σβήσε, όπως και η δεύτερη, όπως και όλα τα περνάει ο κος Τσίπρας εν ριπή οφθαλμού. Τα «παλούκια» βέβαια για την κοινωνία θα παρουσιαστούν, από τον Αύγουστο του 2018 και μετά, όταν θα αντιληφθεί ο λαός τι έχει ψηφιστεί στη Βουλή».

Συγχαρητήρια σε Τσίπρα και Μητσοτάκη για τη βάφτιση των Σκοπίων σε «Nova Macedonia»

Επίσης, η Ενωση Κεντρώων αναφορικά με την ονομασία των Σκοπίων, έβγαλε μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως: «Κατά τον κο Τσίπρα το ''Nova Macedonia'', είναι παράθυρο ευκαιρίας. Η ΝΔ επίσης εγκλωβίζεται στη γραμμή Βουκουρεστίου που σημαίνει ''Nova Macedonia''. Συνεπώς, η Βουλή είναι έτοιμη να ψηφίσει την ονομασία αυτή. Διερωτόμαστε, όταν τα Σκόπια πάρουν την προεδρεία του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αξιώματα που δίνονται εκ περιτροπής στα μέλη, εμείς θα δεχθούμε να τους αποκαλούμε κύριε πρόεδρε της Μακεδονίας;

Όταν το 1992, όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί είπαν «ΟΧΙ» στη χρήση του όρου Μακεδονία, όλοι αυτοί ήταν οπισθοδρομικοί, φανατικοί και οι μόνοι μοντέρνοι είναι ο κος Τσίπρας και ο κος Μητσοτάκης;

Θερμά συγχαρητήρια για τα βαφτίσια του κρατιδίου. Όμως δεν υπολόγισαν την κοινωνία οι κύριοι της οποίας η αντίδραση θα είναι εξαιρετικά σκληρή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ