Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τη λέει χοντρά σε θαυμάστρια του Βασάλου -Σχολίασε τη διαφορά ηλικίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τη λέει χοντρά σε θαυμάστρια του Βασάλου -Σχολίασε τη διαφορά ηλικίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι το νέο ζευγάρι της πόλης. Και το πιο πολυσυζητημένο.

Τα σχόλια πηγαίνουν και έρχονται και φυσικά δεν λείπουν και τα σχόλια θαυμαστριών του Κωνσταντίνου Βασάλου που όπως φαίνεται δεν βλέπουν με καλό μάτι τη σχέση του με την αθλητικογράφο.

Ετσι, μια follower του Βασάλου έγραψε κάτω από μια φωτογραφία του: «Ρε Κωνσταντίνε παιδί μου, η Βαλαβάνη σε περνάει 7 χρόνια και τα έφτιαξες μαζί της. Τι να πω, χαρά στο κουράγιο σου».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν κρατήθηκε και της απάντησε με την ημερομηνία γέννησής της: «14 – 5 – 1987, κάνε τον υπολογισμό!».

Η follower συνέχισε γράφοντας back to back: «Εντάξει, 2 χρόνια αλλά και πάλι το φυσιολογικό είναι ο άντρας να περνάει την γυναίκα και όχι η γυναίκα τον άντρα». Το σχόλιο αυτό έβγαλε την αθλητικογράφο από τα ρούχα της, η οποία απάντησε ως εξής: «Πω πω, τώρα αίσχος. Κωνσταντίνε, βρες λύση να πέσουν τα χρόνια μου ή να προσθέσουμε, 5-6 σε σένα. Μακάρι το 2018, φίλε/η μου να βρεις ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ πράγματα για να ασχοληθείς. Καλή χρονιά να έχεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ