Η μουσική επιλογή αυτού του πατινέρ σπάει το κατεστημένο και γίνεται viral [βίντεο] - iefimerida.gr

Η μουσική επιλογή αυτού του πατινέρ σπάει το κατεστημένο και γίνεται viral [βίντεο]

Ο Αμερικανός αθλητής Τζιμι Μα. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός καλλιτεχνικού πατινάζ στο US Figure Skating Championships στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας και είναι η τελευταία ευκαιρία των καλύτερων πατινέρ να εντυπωσιάσουν τους κριτές πριν την επιλογή της ολυμπιακής ομάδας του 2018.

Στους αγώνες, ο 22χρονος Τζιμι Μα, έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στον πάγο, αφήνοντας άφωνους όχι τόσο τους κριτές αλλά κυρίως το κοινό και το διαδίκτυο που παρακολούθησε την επίδειξή του υπό τους ήχους του «Turn Down for What» του DJ Snake Lil Jon.


Το βίντεο της εκτέλεσης του 22χρονου Μα έχει ήδη γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γιατί δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο κομμάτι που μπορεί να ακούσει κανείς σε έναν αγώνα πατινάζ.

Μάλιστα, ακόμη και ο εκφωνητής των αγώνων έμεινε άναυδος με την μουσική του επιλογή. «Ok» είπε νευρικά μόλις άρχισε η μουσική. «Μου αρέσει!».

Τι δήλωσε όμως ο ίδιος ο πατινέρ για την επιλογή του αυτή; «Το όλο θέμα ήταν να δημιουργήσει ενθουσιασμό στο κοινό» δήλωσε σε συνέντευξή του στο USA Today. «ΑΝ υπήρχε κάποιος εκεί έξω που κανονικά δεν παρακολουθεί τέτοιους αγώνες, ελπίζω πως βλέποντας με και ακούγοντάς με, μπορεί να αλλάξει την ρουτίνα του και να αρχίσει να παρακολουθεί τα απίστευτα πράγματα που κάνουν αυτοί οι κορυφαίοι αθλητές».

Οι άνθρωποι που παρακολουθούσαν τους αγώνες πάντως δεν μπορούσαν να χορτάσουν την απίστευτη ερμηνεία του. Η δημοσιογράφος Τζάκι Πέπερ τουίταρε πως το «πλήθος ξετρελάθηκε όταν άρχισε η μουσική».

Όπως έγραψε: «Ακριβώς τη στιγμή που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, ο πατινέρ Τζίμι Μα εκτελεί το Turn Down For What στους αγώνες. Το πλήθος ξετρελάθηκε μόλις άρχισε να παίζει η μουσική. Ναι, η σύγχρονη μουσική είναι διασκεδαστική!»

Just when you think you’ve seen it all...figure skater Jimmy Ma skates to “Turn Down For What” at U.S. Nationals. The crowd went nuts when the beat dropped. Yes, modern music is fun!! #USChamps18 pic.twitter.com/KpXGHpFG4L

Το κακό είναι πως ο Μα τερμάτισε 11ος στο διαγωνισμό, αλλά σίγουρα κατάφερε να ξεχωρίσει με την μουσική του επιλογή, σε ένα άθλημα στο οποίο βασιλεύει η κλασική μουσική ή σύγχρονα με πιο ορχηστρική απόδοση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ