Νέο χάος στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης – Πλημμύρισε τερματικός σταθμός [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέο χάος στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης – Πλημμύρισε τερματικός σταθμός [βίντεο]

Η στάθμη του νερού έφθασε τα 7 εκ. στον τερματικό σταθμό 4 του αεροδρομίου JFK (Φωτογραφία: YouTube)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα που προκάλεσαν το αρκτικό ψύχος και ο «κυκλώνας-βόμβα» στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, ήρθαν και οι πλημμύρες για να ολοκληρώσουν το σκηνικό καταστροφής...

VIDEO from JFK water main break. pic.twitter.com/FfW1RoEXfZ

Αιτία φαίνεται ότι ήταν ένας παγωμένος σωλήνας νερού που έσπασε με αποτέλεσμα το νερό να φθάνει τα επτά εκατοστά στον τερματικό σταθμό 4 του διεθνούς αεροδρομίου της αμερικανικής μεγαλούπολης και να προκληθεί νέο χάος.

Ταξιδιώτες που έφθασαν στο Terminal 4 μεταφέρθηκαν σε άλλους τομείς του αεροδρομίου, αλλά ευτυχώς δεν επηρεάστηκαν οι διεθνείς πτήσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση του Port Authority, της αρμόδιας για το JFK Αρχής. Ο εκπρόσωπός του, Σκοτ Λαντ, είπε ότι στο δυτικό τμήμα του εν λόγω τερματικού σταθμού η στάθμη του νερού φθάνει τα 7,5 εκατοστά και έχει επιστρατευθεί το προσωπικό για να το απομακρύνει.

Οι ταξιδιώτες ειδοποιήθηκαν μέσω Twitter να επικοινωνήσουν με τις αεροπορικές τους εταιρείες πριν πάνε στο αεροδρόμιο.

Λόγω του αρκτικού ψύχους και της σφοδρής χειμερινής καταιγίδας στις ανατολικές ΗΠΑ και τον Καναδά είχαν ήδη ακυρωθεί χιλιάδες πτήσεις, πάνω από 3.420 πραγματοποιήθηκαν με καθυστερήσεις, ενώ αρκετά αεροσκάφη που έκαναν υπερατλαντικές πτήσεις αναγκάστηκαν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών στα μισά του δρομολογίου να γυρίσουν πίσω.

Water main break causes flooding at New York's JFK Airport, which is already suffering from days of delays and chaos pic.twitter.com/qUmVXsUvyY

Η αμερικανική Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανέφερε ότι το Σάββατο καταγράφηκαν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες όλων των εποχών στη Νέα Υόρκη, όπου πάγωσε σε ορισμένα σημεία ο ποταμός Χάντσον. Οι Αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους για τον κίνδυνο κρυοπαγημάτων αν εκτεθούν για περισσότερο από 10 λεπτά στο δριμύ ψύχος. Και όπως αναφέρουν το αρκτικό ψύχος θα διαρκέσει για μερικές μέρες ακόμη.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Νέα Υόρκη αεροδρόμιο JFK πλημμύρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ