H Nάταλι Πόρτμαν παρουσιάζει με τον πιο καυστικό τρόπο τον καλύτερο σκηνοθέτη στις Χρυσές Σφαίρες [βίντεο] - iefimerida.gr

H Nάταλι Πόρτμαν παρουσιάζει με τον πιο καυστικό τρόπο τον καλύτερο σκηνοθέτη στις Χρυσές Σφαίρες [βίντεο]

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Νάταλι Πόρτμαν κλήθηκε χθες να παρουσιάσει το βραβείο για τον καλύτερο σκηνοθέτη στις Χρυσές Σφαίρες.

Την στιγμή που η ηθοποιός είναι στο βήμα μαζί με τον σκηνοθέτη Ρον Χάουαρν και παρουσιάζει το βίντεο με τους υποψηφίους αποφασίζει με ένα μόλις σχόλιο να κερδίσει τις εντυπώσεις.

H 36χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ κατάφερε να προκαλέσει αμηχανία στην αίθουσα κάνοντας ένα καυστικό σχόλιο που θα έλεγε κανείς ότι έγινε με το γάντι.

Οι αντιδράσεις και οι γκριμάτσες των Christopher Nolan, Martin McDonagh, Steven Spielberg, Ridley Scott και του Guillermo del Toro (ο οποίος τελικά ήταν ο νικητής για την ταινία «The Shape of Water») όταν άκουσαν την αιχμηρή ατάκα έγιναν viral.

Δείτε το βίντεο όπου η Νάταλι Πόρτμαν ανακοινώνει τους πέντε υποψήφιους για τον καλύτερο σκηνοθέτη στις Χρυσές Σφαίρες στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νάταλι Πόρτμαν Χρυσές Σφαίρες σχόλιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ