Αντί για νυστέρι, πινέλο -Ενας make up artist εξαφανίζει το γήρας από τα πρόσωπα των γυναικών [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Αντί για νυστέρι, πινέλο -Ενας make up artist εξαφανίζει το γήρας από τα πρόσωπα των γυναικών [εικόνες & βίντεο]

Instagran/anar_agakishiev
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 32χρονος make up artist, Anar Agakishiev, από το Αζερμπαϊτζάν, έχει ένα απίστευτο ταλέντο. Μπορεί με τα πινέλα του και το make up να μεταμορφώσει τις γυναίκες και να τις κάνει να δείχνουν νεότερες και πιο «όμορφες».

Προτιμά να βάφει γυναίκες που είναι πάνω από 50 καθώς, όπως λέει, με τη δύναμη του μακιγιάζ τις κάνει να νιώθουν καλύτερα με τον εαυτό τους.

Οπως θα δείτε όμως δεν μιλάμε για λεπτομέρειες. Ο make up artist κάνει ένα extreme makeover χωρίς νυστέρι ή κάποια άλλη επεμβατική μέθοδο.

Η μεταμόρφωσή τους είναι εντυπωσιακή και για πολλούς αμφιλεγόμενη. Κάποιες γυναίκες δεν αναγνωρίζουν τον εαυτό τους όταν ο 32χρονος έχει τελειώσει το μακιγιάζ, ενώ άλλες θα έδιναν τα πάντα να μείνουν έτσι για όλη τους τη ζωή.

Δείτε βίντεο και εικόνες με την απίστευτη μεταμόρφωση γυναικών που με τη δύναμη του μακιγιάζ φαίνονται νεότερες στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακιγιάζ make up artist γυναίκες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ