Σε καταλήψεις στα δημαρχεία προχωρά αύριο η ΠΟΕ-ΟΤΑ - iefimerida.gr

Σε καταλήψεις στα δημαρχεία προχωρά αύριο η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Σε καταλήψεις στα δημαρχεία προχωρά αύριο η ΠΟΕ-ΟΤΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να κάνουν συμβολικές καταλήψεις σε όλα τα δημαρχεία της χώρας αύριο 11.00 - 15.00, ζητά η ΠΟΕ-ΟΤΑ από τους εργαζόμενους ως αντίδραση στην οικονομική κατάρρευση των δήμων.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση οι εργαζόμενοι πρέπει να αντιδράσουν άμεσα στην απόλυση των εργαζομένων, τις ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκηση και στις μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων. «Ο συνεχής και καθημερινός αγώνας για την ανατροπή της πολιτικής και των αποφάσεων της συγκυβέρνησης και της τρόικας είναι υπόθεση όλων των εργαζομένων», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι εργαζόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν στις γενικές συνελεύσεις, συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας «ενάντια στη νέα δανειακή σύμβαση και τα βάρβαρα μέτρα του νέου μνημονίου, στη φτωχοποίηση των εργαζομένων και της κοινωνίας, στις πολιτικές λιτότητας, της ανεργίας και της κατάργησης του κοινωνικού κράτους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ