Το απλό μυστικό ομορφιάς της Μπρουκ Σιλντς για νεανική επιδερμίδα - iefimerida.gr

Το απλό μυστικό ομορφιάς της Μπρουκ Σιλντς για νεανική επιδερμίδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χρόνος ποτέ δεν θα αρνηθεί τη συμμαχία με μια γυναίκα.

Γίνεται εχθρός της, όταν θα το έχει επιλέξει η ίδια. Το πέρασμά του είναι αναπόφευκτο. Και τα σημάδια του, επίσης. Ομως, όταν η ομορφιά ξεκινά από μέσα, εκείνος θα φροντίσει να την προστατέψει καθώς θα περνά. Μια γυναίκα που έχει κάνει το χρόνο καλό της φίλο είναι και η Μπρουκ Σιλντς.

Η Μπρουκ Σιλντς κολύμπησε στη «Γαλάζια Λίμνη» της επιτυχίας τη δεκαετία του 80.

Η θρυλική ταινία έμελλε να σημαδέψει για πάντα την καριέρα της. Η ηθοποιός και μοντέλο είναι σήμερα 52 ετών. Η λάμψη και η φρεσκάδα της είναι μια κατάκτησή της, που ήρθε μετά από σωστή δουλειά που έκανε με τον εαυτό της. H αποδοχή του εαυτού μας είναι ένα διαρκές ταξίδι αναζήτησης.

Η Μπρουκ Σιλντς φαίνεται ότι έφτασε στον προορισμό που ήθελε. Αγάπη για το σώμα, χαρά για τη στιγμή: ίσως αυτές τις δύο «αρχές» συμπυκνώνουν την φιλοσοφία που διέπει τα μυστικά της ομορφιάς της.

Δείτε το απλό μυστικό ομορφιάς της Μπρουκ Σιλντς για νεανική επιδερμίδα, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ