Survivor 2: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποκαλύπτει τις δύο μεγάλες αλλαγές του παιχνιδιού - iefimerida.gr

Survivor 2: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποκαλύπτει τις δύο μεγάλες αλλαγές του παιχνιδιού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Survivor 2 θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και στο ΣΚΑΪ επεξεργάζονται τις τελευταίες λεπτομέρειες για το ριάλιτι για το οποίο και φέτος αναμένουν να τους φέρει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor 2 βρίσκονταν πριν από τις γιορτές στον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να ετοιμάσουν τους στίβους μάχης και να διευθετήσουν όλες τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού.

Το κάστινγκ βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τους περισσότερους παίκτες να έχουν κλείσει τη συμμετοχή τους και να ετοιμάζουν βαλίτσες.

Ο β' κύκλος του «Survivor» αποφασίστηκε να έχει διάρκεια έξι μήνες και για αυτό θα συμμετέχουν και περισσότεροι παίκτες σε κάθε ομάδα, από 14 έως 16 άτομα, χωρίς να αποκλείεται ότι θα γίνουν και ενισχύσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, προκειμένου να αυξηθεί το ενδιαφέρον των τηελεθεατών, θα γίνουν αλλαγές στα παιχνίδια, προκειμένου να είναι πιο δύσκολα και συνεπώς πιο εντυπωσιακά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί δεν θέλει με τίποτα το «Survivor 2» να είναι πιστό αντίγραφο του πρώτου, αφού θεωρεί ότι αυτό θα κουράσει το κοινό. Φρόντισε, μάλιστα, να αλλάξει ακόμη και τα άτομα της τουρκικής παραγωγής, με το φόβο ότι το συνεργείο που δούλεψε πέρυσι στον Άγιο Δομίνικο έχει δημιουργήσει επαφές με την Ελλάδα και θα «διαρρέουν» πληροφορίες.

Το «Survivor 2» θα προβάλλεται στην αρχή από Κυριακή έως Τετάρτη, ενώ στη συνέχεια θα προβάλλεται και Πέμπτη, δηλαδή πέντε φορές την εβδομάδα.

Οι αλλαγές που ανακοίνωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Την ίδια ώρα, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί αποκάλεψε τις δύο μεγάλες αλλαγές που θα έχει ο νέος κύκλος του Survivor.

Μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και την Νεφέλη Λυγερού, είπε χαρακτηριστικά:

«Το Survivor 2 θα διαφέρει σε δύο πράγματα. Το ένα είναι τα βραβεία. Πραγματικά, το κοινό θα πάθει την πλάκα του με τα βραβεία που θα δώσουμε. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο!», αναφέρει, κάνοντας γνωστή την πρώτη αλλαγή, ενώ, σε σχέση με την δεύτερη αλλαγή, λέει: «σκεφτόμαστε να βάλουμε σε αντιπαράθεση τέσσερις ολόκληρες εβδομάδες την τουρκική ομάδα εναντίον της ελληνικής. Το απολαύσαμε και εμείς και το κοινό!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ