Tα 6 κομμάτια που θα αφήσουν πίσω τους το 2018 τα κορίτσια της μόδας - iefimerida.gr

Tα 6 κομμάτια που θα αφήσουν πίσω τους το 2018 τα κορίτσια της μόδας

Getty Images / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ωρα για αλλαγή! To 2018 υπόσχεται νέες διαδρομές στις λεωφόρους της μόδας.

Το 2017 μας σύστησε νέες τάσεις, μας έδειξε νέα στιλιστικά μονοπάτια, μας πρότεινε νέους τρόπους για να αναδείξουμε το πιο γοητευτικό κομμάτι της εμφάνισής μας. Τα trends αλλάζουν όπως αλλάζει ο κόσμος γύρω μας. Μεταβάλλονται, επαναδιατυπώνονται και κάποια από αυτά αποσύρονται όταν ολοκληρώσουν τον κύκλο τους. Το ταξίδι της μόδας είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές.

Για να το απολαύσουμε χρειάζεται να έχουμε τη θετική διάθεση απέναντι στο «καινούριο», να μην σταματάμε τους πειραματισμούς, να είμαστε ανοιχτές σε απρόσμενους συνδυασμούς.

Υπάρχουν στιλιστικές τάσεις που τα τελευταία χρόνια βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των επιλογών μας και φορέθηκαν πολύ από τις fashionista. Ομως, το 2018, κάποιες από αυτές θα δώσουν τη σκυτάλη σε νέες, δείχνοντας ότι -προς το παρόν τουλάχιστον- έχουν ολοκληρώσει έναν μεγάλο κύκλο παρουσίας στις εμφανίσεις μας.

Η μόδα του 2018 δεν απορρίπτει τις τάσεις που ίσως αγαπήσαμε τα τελευταία χρόνια, αλλά αφήνει χώρο για καινούριες.

Δείτε ποια fashion items θα αφήσουν πίσω τους οι γυναίκες τη νέα χρονιά, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 2018 ξεπερασμενα ρουχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ