Ανδρας ψιλοκόβει ένα τεράστιο μάτσο κόλιανδρου και γίνεται Viral -Το βίντεο που θες να δεις μέχρι το τέλος - iefimerida.gr

Ανδρας ψιλοκόβει ένα τεράστιο μάτσο κόλιανδρου και γίνεται Viral -Το βίντεο που θες να δεις μέχρι το τέλος

Pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ό,τι κι αν κάνατε την πρώτη ημέρα του 2018, είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι ρίξατε μια ματιά στο κινητό ή το tablet για να δείτε πώς ήταν η 1η μέρα του χρόνου για τους φίλους σας.

Στην πραγματικότητα τα Timeline πήραν φωτιά, είτε από ευχές, είτε από φωτογραφίες είτε από βίντεο που ανέβασαν οι χρήστες για να μοιραστούν το κλίμα των ημερών.
Εμείς θα σταθούμε σε ένα βίντεο που ανέβηκε την πρωτοχρονιά στο Twitter και δείχνει έναν άνδρα να κόβει κόλιανδρο (το μυρωδικό που μοιάζει με τον μαϊντανό, αλλά έχει πιο πικάντικη γεύση) και από τότε έγινε viral.

Η ιδιοκτήτριά του, Rebecca Castañeda το ανέβασε αρχικά στο Snapchat. Πρόκειται για ένα βίντεο που τραβήχτηκε στο El Camino Real Mexican Food, το εστιατόριο της οικογένειάς της στην Καλιφόρνια. Λίγο μετά το ανέβασμα στο Snapchat, έλαβε τόσα θετικά σχόλια που αποφάσισε να το δημοσιεύσει και στο Twitter. Ο χαμός δεν άργησε να γίνει. Χιλιάδες χρήστες το σχολίασαν, το μοιράστηκαν, ενώ περίπου 4,5 εκατ. από αυτούς το είδαν στις οθόνες τους.

Τι έχει όμως αυτό το βίντεο που μάγεψε κυριολεκτικά τους χρήστες;

Δείτε το βίντεο που έγινε Viral στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ viral κόλιανδρο άνδρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ