Το μακιγιάζ που πρέπει να αποφύγεις όσο μεγαλώνεις -Στα 30, στα 40, στα 50 - iefimerida.gr

Το μακιγιάζ που πρέπει να αποφύγεις όσο μεγαλώνεις -Στα 30, στα 40, στα 50

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο μεγαλώνουμε έρχεται η στιγμή να ξανασκεφτούμε το μακιγιάζ που επιλέγουμε.

Λατρεύουμε το make up και θέλουμε να γνωρίζουμε όλες τις τάσεις που μπορούν να αναδείξουν τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, αλλά και τις άλλες που καμουφλάρουν τις μικρές ατέλειες και όσα δεν μας αρέσουν. Επειδή όμως δεν θα μπορούμε να φοράμε για πάντα glitter και πολύχρωμες χρυσόσκονες στα μάτια, τα χείλη, τα μαλλιά μας καλό είναι να ξέρουμε, πως κάποιες από τις τάσεις δεν απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, αντίθετα δείχνουν too much και όχι τόσο κομψές. Μπορεί ακόμα να σου προσθέτουν και χρόνια, πράγμα που ασφαλώς δεν θες.

Κάθε γυναίκα σε κάθε ηλικία, έχει δικαίωμα στην ομορφιά και η προσωπική περιποίηση και φροντίδα είναι απαραίτητη. Θαυμάζουμε τις μεγαλύτερες γυναίκες που διατηρούν την εμφάνιση τους κομψή και προσεγμένη και το μακιγιάζ τους διακριτικό και chic. Μας δίνουν έμπνευση! Πώς όμως θα το πετύχεις κι εσύ;

Δες τι πρέπει να αποφύγεις στο μακιγιάζ σε κάθε ηλικία; Στα 30s, 40s και φυσικά στα 50s, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακιγιάζ ηλικία 30 40 50
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ