Θρίλερ με τη διάσωση της γυναίκας στον Ολυμπο -Σοβαρά τραυματισμένη σε καταφύγιο - iefimerida.gr

Θρίλερ με τη διάσωση της γυναίκας στον Ολυμπο -Σοβαρά τραυματισμένη σε καταφύγιο

Στην εικόνα το σημείο του ατυχήματος (Φωτογραφία: Ελληνική Ομάδα Διάσωσης)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ολοκληρώθηκε μέχρι στιγμής η επιχείρηση μεταφοράς σε νοσοκομείο της 35χρονης γυναίκας η οποία, το πρωί, τραυματίστηκε βαριά μετά από πτώση στο λούκι του Στεφανιού στον Όλυμπο σε υψόμετρο περίπου 2.800 μέτρων.

Η επιχείρηση διάσωσης της γυναίκας ξεκίνησε στις 11 το πρωί. Η ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενημερώθηκε στις 10:53 για το περιστατικό μέσω ασυρμάτου από το καταφύγιο «Γ. Αποστολίδης» και άμεσα ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ ταυτόχρονα ζητήθηκε η συνδρομή εναέριου μέσου για τη μεταφορά της γυναίκας.

Το ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας δεν μπόρεσε να την προσεγγίσει και αποχώρησε από την περιοχή επειδή κατά τη διάρκεια της αναζήτησης τελείωσαν τα καύσιμα και στη συνέχεια έπεσε το σκοτάδι.

Η γυναίκα εντοπίστηκε λίγο μετά τις 17:00 και μεταφέρεται με φορείο στο καταφύγιο «Γ. Αποστολίδη». Σύμφωνα με πληροφορίες, θα στηθεί ολονύχτια επιχείρηση με νέο ελικόπτερο προκειμένου να διακομιστεί στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 35χρονη φέρει εξωτερικά τραύματα, ενώ έχει υποστεί κατάγματα στα πλευρά.

Θρίλερ με τη διάσωση της γυναίκας στον Ολυμπο -Σοβαρά τραυματισμένη σε καταφύγιο | iefimerida.gr 0


Το σημείο του ατυχήματος (Φωτογραφία: Ελληνική Ομάδα Διάσωσης)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όλυμπος διάσωση ορειβάτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ