Κάια και Πρίσλεϊ Γκέρμπερ -Τα δύο (πανέμορφα) παιδιά της Σίντι Κρόφορντ σε καμπάνια του CK [εικόνες] - iefimerida.gr

Κάια και Πρίσλεϊ Γκέρμπερ -Τα δύο (πανέμορφα) παιδιά της Σίντι Κρόφορντ σε καμπάνια του CK [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχουμε πια αποδεχτεί την ιδέα πως η Κάια Γκέρμπερ, κόρη της Σίντι Κρόφορντ είναι το ίδιο όμορφη και εντυπωσιακή με την μαμά της, το super model των 90s.

Αυτή τη φορά η νεαρή Κάια μαζί με το αδελφό της Πρίσλεϊ, επίσης μοντέλο, ποζάρουν μαζί σε μία μοναδική, denim καμπάνια του οίκου Calvin Klein.

Την Πέμπτη το πρωί, ο Calvin Klein ανακοίνωσε ότι οι δύο έφηβοι θα συμμετέχουν στην τελευταία καμπάνια της Calvin Klein Jeans, για την άνοιξη του 2018. Οι φωτογραφίες, του Willy Vanderperre, είναι η νεότερη προσθήκη στην εκστρατεία "Our Family. # MyCalvins", που όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του brand έχει στο επίκεντρό της την οικογένεια.

Η νέα καμπάνια αποσκοπεί να τονίσει τους ισχυρούς δεσμούς, κάτι που γίνεται πιο έντονο με τον συμβολισμό του Αμερικάνικου quilt. Αυτή η καμπάνια συλλαμβάνει αυτούς τους δεσμούς και ζωντανεύει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εμπνεύσει κάθε οικογένεια - τόσο γεννημένες όσο και φτιαγμένες- να συνδεθούν μεταξύ τους και να γιορτάσουν τα πράγματα που μας ενώνουν....

Δείτε την εκπληκτική καμπάνια με τα δύο αδέρφια στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙΑ ΓΚΕΡΜΠΕΡ πριλεϊ Σίντι Κρόφορντ ck
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ