Βερολίνο: Ζευγάρι βασάνισε μέχρι θανάτου 55χρονη -Σε «σεξουαλικό παιχνίδι» - iefimerida.gr

Βερολίνο: Ζευγάρι βασάνισε μέχρι θανάτου 55χρονη -Σε «σεξουαλικό παιχνίδι»

Οι ύποπτοι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο (Φωτογραφία αρχείου: AP/ Michael Sohn)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βάναυση δολοφονία γυναίκας στο Βερολίνο, πριν από τα Χριστούγεννα, διαπράχθηκε πιθανότατα κατά τη διάρκεια ενός περίεργου «σεξουαλικού παιχνιδιού», από ζευγάρι που προσπάθησε να διαφύγει στην Τουρκία.

Θύμα η 55χρονη Γερμανίδα Μαριάνε Μ., που πιθανότατα βασανίστηκε προτού δολοφονηθεί, κατά τη διάρκεια του σκληρού «σεξουαλικού παιχνιδιού», σύμφωνα με το RT.

Ως ύποπτοι έχουν συλληφθεί ο 36χρονος Ταϊφούν Σ. και η 27χρονη σύντροφός του Γιασμίν Π. Το ζευγάρι ήρθε σε επαφή με το θύμα μέσω διαδικτυακού φόρουμ για άτομα με εκκεντρικές σεξουαλικές προτιμήσεις. Οι δυο τους, κατά τα φαινόμενα, νοίκιασαν διαμέρισμα ειδικά για αυτή τη συνάντηση, όπου βασάνισαν την 55χρονη για ώρες, πριν τελικά την σκοτώσουν.

Το άψυχο σώμα της γυναίκας εντοπίστηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα, στις 23 Δεκεμβρίου, κοντά σε κάδους απορριμάτων. Αμφότεροι οι ύποπτοι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο του Βερολίνου, καθώς σκόπευαν να φύγουν από τη Γερμανία με προορισμό την Τουρκία. Και οι δύο είχαν προβλήματα με τον νόμο και στο παρελθόν. Ο άνδρας έχει συλληφθεί παλιότερα για εμπόριο ναρκωτικών και παραβίαση των νόμων περί όπλων μεταξύ άλλων και η σύντροφός του για κλοπή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ