Τορόντο: Η στιγμή που πιάνει φωτιά φτερό αεροσκάφους -Επειτα από σύγκρουση με άλλο [βίντεο] - iefimerida.gr

Τορόντο: Η στιγμή που πιάνει φωτιά φτερό αεροσκάφους -Επειτα από σύγκρουση με άλλο [βίντεο]

Ανάστατοι οι επιβάτες του αεροσκάφους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στιγμές αγωνίας έζησαν επιβάτες αεροσκάφους στο Τορόντο, αλλά ευτυχώς η περιπέτειά τους είχε αίσιο τέλος, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν στο αεροδρόμιο. Επιβάτης του ενός κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή που ξέσπασε φωτιά στο φτερό του αεροσκάφους, αλλά και την αναστάτωση του κόσμου, καθώς πολλοί είχαν σηκωθεί από τις θέσεις τους, άλλοι ούρλιαζαν και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Η WetJet ανακοίνωσε μία πτήση που είχε προσγειωθεί από το Κανκούν του Μεξικό, με 168 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα, περίμενε να κατευθυνθεί σε πύλη, όταν το χτύπησε αεροσκάφος της Sunwing, που απομακρυνόταν από πύλη, στο οποίο δεν υπήρχαν επιβάτες.

Αμέσως, ο πιλότος του πρώτου αεροσκάφους ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου και έδωσε εντολή εκκένωσης. Οι επιβάτες το εγκατέλειψαν μέσω της τσουλήθρας έκτακτης εκκένωσης, σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν άλλα απρόοπτα και τραυματισμοί.

Πηγή: Guardian

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τορόντο αεροσκάφος εκκένωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ