43χρονος με δικαιολογία τη μητέρα του εξαπατούσε γιατρούς και αποσπούσε χρήματα - iefimerida.gr

43χρονος με δικαιολογία τη μητέρα του εξαπατούσε γιατρούς και αποσπούσε χρήματα

Συνελήφθη στη Δράμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 43χρονος συνελήφθη στη Δράμα από αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας για απάτη και απόπειρα απάτης σε βάρος γιατρών στη Δράμα και την Καβάλα.

Όπως έγινε γνωστό, προχθές ο 43χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με 37χρονη γιατρό στη Δράμα, με το πρόσχημα ότι η μητέρα του είναι πελάτισσα του ιατρείου της. Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο δράστης επικαλούμενος πρόβλημα υγείας της μητέρας του, κατάφερε αρχικά να την πείσει να του παραδώσει χρήματα. Το πρωί της επόμενης μέρας ο ίδιος επισκέφθηκε το ιατρείο της 37χρονης, όπου τη στιγμή που παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ, ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 43χρονος, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, κατάφερε να αποσπάσει 20 ευρώ από άλλον έναν γιατρό ενώ επιχείρησε να εξαπατήσει και άλλους δύο γιατρούς, χωρίς όμως να το καταφέρει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύλληψη εξαπάτηση χρήματα γιατροί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ