5+1 προϊόντα IKEA κάτω από 25 ευρώ που δίνουν αίσθηση θαλπωρής στο καθιστικό - iefimerida.gr

5+1 προϊόντα IKEA κάτω από 25 ευρώ που δίνουν αίσθηση θαλπωρής στο καθιστικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώ το καλοκαίρι δεν μπορούμε -για κανέναν λόγο- να μαζευτούμε στο σπίτι, το χειμώνα μεταμορφωνόμαστε σε σπιτόγατες.

Και το μόνο που σκεφτόμαστε μέχρι το ρολόι να δείξει 17.00, είναι τι θα μαγειρέψουμε, ποια σειρά θα δούμε το βράδυ και γενικά πώς θα χουχουλιάσουμε μέσα σε ένα ζεστό και όμορφο σπίτι. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Η εικόνα που θα θέλαμε να έχει το σπίτι μας απέχει παρασάγγας από το πώς είναι στην πραγματικότητα. Και αυτό συμβαίνει γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις θα χρειαζόμασταν μια μικρή περιουσία για να το μετατρέψουμε σε αυτά που βλέπουμε στις σελίδες των deco περιοδικών.

Έχουμε καλά νέα. Τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο πιστεύουμε και το να δημιουργήσουμε ένα ζεστό και cozy καθιστικό, ίσως τελικά δεν μας κοστίζει τόσο πολύ. Αν μάλιστα κάνουμε μια βόλτα σε καταστήματα DΙΥ όπως το ΙΚΕΑ, είναι σχεδόν βέβαιο ότι με ένα μικρό budget θα διαμορφώσουμε το περιβάλλον που μας αξίζει.

Δείτε τα 5+1 προϊόντα του IKEA τα οποία κοστίζουν λιγότερο από 25 ευρώ, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καυιστικο Ikea θαλπωρή 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ