Ουρές για το νέο βιβλίο για τον Τραμπ – Ξεπούλησε μέσα σε 20 λεπτά [εικόνες] - iefimerida.gr

Ουρές για το νέο βιβλίο για τον Τραμπ – Ξεπούλησε μέσα σε 20 λεπτά [εικόνες]

Ουρές στο κατάστημα Kramersbook για το νέο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο βιβλίο που μιλά για την εσωτερική λειτουργία της διοίκησης του Ντόναλντ Τραμπ και αποκαλύπτει πιπεράτες λεπτομέρειες από την ζωή στον Λευκό Οίκο, μόλις κυκλοφόρησε και ο κόσμος έκανε ουρές έξω από τα καταστήματα προκειμένου να το αγοράσει.

Το βιβλίο « Fire and Fury: Inside the Trump White House» γράφτηκε από τον αρθρογράφο Μάικλ Γουλφ και κυκλοφόρησε 4 ημέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία και μία ημέρα μετά την απειλητική επιστολή του πληρεξούσιου του Τραμπ στον εκδότη του βιβλίου Henry Holt and Company.

Midnight line for FIRE AND FURY at @kramerbooks in DC. Well done, Charles Harder and @realDonaldTrump. pic.twitter.com/Mn2rNO2QdC

Σε ένα κατάστημα μάλιστα της Ουάσινγκτον, ο ιδιοκτήτης του ανακοίνωσε μέσω twitter ότι το βιβλιοπωλείο του θα άρχιζε την πώληση του βιβλίου τα μεσάνυχτα, με αποτέλεσμα να γίνει πανικός. Μάλιστα, ένας δημοσιογράφος του Buzzfeed που εδρεύει στην Ουάσινγκτον δήλωσε πως το βιβλίο εξαντλήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

Ουρές για το νέο βιβλίο για τον Τραμπ – Ξεπούλησε μέσα σε 20 λεπτά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Θεωρούμε πως το ‘Fire and Fury’ αποτελεί μια εξαιρετική συμβολή στον εθνικό μας λόγο και γι’ αυτό θα προχωρήσουμε στη δημοσίευση του βιβλίου» ανέφερε ο εκδότης του σε δήλωση την Πέμπτη.

Το βιβλίο συγκέντρωσε μεγάλη προσοχή μετά από μια σειρά αποσπασμάτων που κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα, τα οποία περιελάμβαναν διάφορες αποτρόπαιες φράσεις του πρώην επικεφαλής στρατηγικής του Λευκού Οίκου, Στιβ Μπάνον και άλλα στοιχεία από την διοίκηση του Τραμπ.

Ουρές για το νέο βιβλίο για τον Τραμπ – Ξεπούλησε μέσα σε 20 λεπτά [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ βιβλίο Fire and Fury
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ