Μια τουρίστρια έχασε τη ζωή της μετά από πτώση αερόστατου στην Αίγυπτο - iefimerida.gr

Μια τουρίστρια έχασε τη ζωή της μετά από πτώση αερόστατου στην Αίγυπτο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: pexels
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία τουρίστρια σκοτώθηκε και άλλοι 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα αερόστατο στο οποίο επέβαιναν τουρίστες διαφόρων εθνικοτήτων συνετρίβη κοντά στο Λούξορ της Αιγύπτου, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MENA.

Το δυστύχημα, που σημειώθηκε δυτικά της πόλης Λούξορ, οφείλεται σε κακές καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πως νεκρή είναι μία 36χρονη γυναίκα. Από τους 12 τραυματίες δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση, ανέφερε το MENA. Νοσηλεύονται στο Διεθνές Νοσοκομείο του Λούξορ.

Νωρίτερα αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας που επικαλέστηκε το Γαλλικό Πρακτορείο, ο Σαρίφ Ουαντίχ, δήλωσε πως ο νεκρός ήταν από τη Νότια Αφρική. Δεν διευκρινίστηκε αν ήταν άνδρας ή γυναίκα.

Το 2013, 19 άνθρωποι, κυρίως τουρίστες από την Ασία και την Ευρώπη, σκοτώθηκαν κοντά στο Λούξορ, όταν αερόστατο έπιασε φωτιά και συνετρίβη έπειτα από έκρηξη αερίου εν πτήσει.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ