Είσαι 30 plus; Ολοι οι στόχοι στην ομορφιά που πρέπει να θέσεις το 2018 (και για πάντα) - iefimerida.gr

Είσαι 30 plus; Ολοι οι στόχοι στην ομορφιά που πρέπει να θέσεις το 2018 (και για πάντα)

Emporio Armani
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρώτες ημέρες του νέου χρόνου μας βρίσκουν, μετά τον απολογισμό, να θέτουμε στόχους και να παίρνουμε αποφάσεις.

Για την καθημερινότητα αλλά και την ζωή μας. Σε ό, τι έχει να κάνει με την ομορφιά, υπάρχουν και εκεί ορισμένα πραγματάκια που αν δεν τα κάνεις ήδη, καλό είναι να τα εντάξεις στην ρουτίνα περιποίησης σου. Πρόκειται για απλές, μικρές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσεις και θα κάνουν την διαφορά στην υγεία της επιδερμίδας σου, στην όψη του προσώπου σου και όχι μόνο, και κατ’ επέκταση στην διάθεση σου.

Ειδικά αν έχεις περάσει τα τριάντα, ξέρεις αυτό το άβολο συναίσθημα όταν ανακαλύπτεις τις πρώτες λευκές τρίχούλες στα μαλλιά, ενώ και οι πρώτες λεπτές γραμμές έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Έτσι ενώ τα 20+ είναι η ιδανική ηλικία για να παίξεις με αλλαγές στα μαλλιά και να δοκιμάσεις διαφορετικά χρώματα και τεχνικές μακιγιάζ, φτάνοντας και περνώντας τα τριάντα πρέπει να πεις αντίο σε κάποια από αυτά που συνήθιζες να κάνεις, όπως οι ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας το καλοκαίρι. Ποια είναι όμως αυτά που πρέπει να αλλάξεις από την νέα χρονιά αν είσαι στην 30 something;

Μάθε ποιους στόχους ομορφιάς πρέπει να θέσεις το 2018 αν είσαι άνω των τριάντα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κανόνες συνήθειες τριάντα ομορφιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ