«Η Μπόνι και ο Κλάιντ του Λος Αντζελες»: Ζευγάρι έδωσε το φιλί του αποχαιρετισμού πριν συλληφθεί [βίντεο] - iefimerida.gr

«Η Μπόνι και ο Κλάιντ του Λος Αντζελες»: Ζευγάρι έδωσε το φιλί του αποχαιρετισμού πριν συλληφθεί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον... Κλάιντ και την Μπόνι του Λος Άντζελες φαίνεται πως συνέλαβαν οι αρχές, καθώς αυτό το ζευγάρι έδωσε ένα καυτό φιλί πριν τους συλλάβει η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι επέβαινε σε ένα κλεμμένο φορτηγάκι, το οποίο οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και να καταδιώξουν.

«Η Μπόνι και ο Κλάιντ του Λος Αντζελες»: Ζευγάρι έδωσε το φιλί του αποχαιρετισμού πριν συλληφθεί [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Όταν, λοιπόν, η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του ζευγαριού, ο άντρας και η γυναίκα φιλήθηκαν με πάθος, ενώ είχαν τα χέρια τους υπερυψωμένα.

Η καταδίωξη ήταν κινηματογραφική, καθώς όχι μόνο διήρκεσε περίπου δύο ώρες, αλλά το ζευγάρι προκάλεσε πανικό, καθώς έπεσε πάνω και σε άλλα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα το τέλος να χάσει κι ένα λάστιχο. Η οδηγός πετούσε διάφορα πράγματα στο δρόμο, πιθανότατα ναρκωτικά σύμφωνα με την αστυνομία.

Μόλις σταμάτησαν τελικά, πέταξαν και άλλα πράγματα από το φορτηγάκι τους, αλλά ήταν ήδη αργά...

«Η Μπόνι και ο Κλάιντ του Λος Αντζελες»: Ζευγάρι έδωσε το φιλί του αποχαιρετισμού πριν συλληφθεί [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ kΚΑΤΑΔΙΩΞΗ Λος Άντζελες φιλί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ