Plus size μοντέλο κοπιάρει τη γυμνή καμπάνια της Τζίτζι Χαντίντ και σαρώνει στο Instagram [εικόνα] - iefimerida.gr

Plus size μοντέλο κοπιάρει τη γυμνή καμπάνια της Τζίτζι Χαντίντ και σαρώνει στο Instagram [εικόνα]

Stuart Weitzman / Mario Testino
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tα plus size μοντέλα έχουν μπει με φόρα στη μόδα και θέλουν να κάνουν όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους, όπως είναι.

Για κανέναν δεν είναι ωραίο ή δίκαιο να γίνεται αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού. Πόσο μάλλον όταν η πηγή ειρωνείας και χλευασμού είναι το βάρος και τα κιλά του.

Το φαινόμενο του body shaming μπορεί να πάρει διάφορες μορφές, από ένα απλό σχόλιο μέχρι έντονο bullying και ρατσισμό και συνεχίζει να αποτελεί πρόβλημα.

Μάλιστα, για πολλούς, είναι ένας από τους βασικούς λόγους που οι γυναίκες, ακόμα και σήμερα, δυσκολεύονται να αποδεχτούν το σώμα τους και να το αγαπήσουν έτσι όπως είναι, πράγμα που, πολλές φορές, τις οδηγεί σε ακραίες διατροφικές συμπεριφορές.

Η Diana Sirokai, είναι ένα plus size μοντέλο που μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, προωθεί με τη σειρά της πόσο σημαντικό είναι να νιώθει μια γυναίκα αυτοπεποίθηση ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

Δείτε την προσπάθεια του plus size μοντέλου, Diana Sirokai, να κοπιάρει τη γυμνή καμπάνια της Τζίτζι Χαντίντ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ