Γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση για κατεδάφιση κτιρίων της κατάληψης «Τερμίτα» στον Βόλο - iefimerida.gr

Γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση για κατεδάφιση κτιρίων της κατάληψης «Τερμίτα» στον Βόλο

Σε εξέλιξη η επιχείρηση κατεδάφισης των κτιρίων της κατάληψης «τερμίτα»/ Φωτογραφία: Ταχυδρόμος Βόλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 7 το πρωί γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας στην περιοχή των Παλαιών του Βόλου για την εκκένωση και κατεδάφιση των κτιρίων της λεγόμενης κατάληψης «Τερμίτα», ιδιοκτησίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Μέσα σε ένα από τα κτίρια βρέθηκαν τρία άτομα και τα οποία προσήχθησαν. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα taxydromos.gr λόγω των αντιδράσεων που είχαν εκδηλωθεί για την κατεδάφισή τους από τους «Τερμίτα» που είχαν καταλάβει τα κτίρια, σήμερα για την κατεδάφισή τους στήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην οποία προΐσταται ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας κ. Κουτσιάφτης.

Από τις 7 το πρωί δυνάμεις της αστυνομίας και των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει τέσσερα οικοδομικά τετράγωνα στην περιοχή όπου βρίσκονται τα κτίρια και συνεργία προχωρούν στην κατεδάφισή τους, ενώ ελικόπτερο της αστυνομίας επιβλέπει την περιοχή από αέρος.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κάποιο επεισόδιο.

Τα κτίρια όπως είναι γνωστό, σχεδιάζεται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας να αξιοποιηθούν για να γίνει η επέκταση της Πολυτεχνικής Σχολής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ