Ξεκινούν τα κύρια έργα στον Αστέρα Βουλιαγμένης -Υπεγράφη η ΚΥΑ - iefimerida.gr

Ξεκινούν τα κύρια έργα στον Αστέρα Βουλιαγμένης -Υπεγράφη η ΚΥΑ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοίγει ο δρόμος για να ξεκινήσουν τα κύρια έργα στον Αστέρα Βουλιαγμένης μετά την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, του υπουργού Επικρατείας, αρμόδιου για την ανάπτυξη και τις επενδύσεις, Αλέξανδρου Φλαμπουράρη, με εισήγηση της γενικής γραμματέως Δημόσιας Περιουσίας Θεοπίστης Πέρκα, υπεγράφη σήμερα η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που αφορά στην έγκριση χωροθέτησης του επενδυτικού σχεδίου αξιοποίησης του ακινήτου "Αστέρας Βουλιαγμένης" στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Την απόφαση συνυπογράφουν οι υπουργοί Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου, Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος και η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

«Η πράξη αυτή δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα, ώστε πολύ γρήγορα να επαναλειτουργήσει το συγκρότημα καλύπτοντας πολλές εκατοντάδες θέσεις εργασίας» αναφέρει το δελτίο Τύπου του υπουργού Επικράτειας Αλέκου Φλαμπουράρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ