Η Ιβάνκα Τραμπ θέλει να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ -Η συμφωνία που έκανε με τον σύζυγό της - iefimerida.gr

Η Ιβάνκα Τραμπ θέλει να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ -Η συμφωνία που έκανε με τον σύζυγό της

Η Ιβάνκα Τραμπ και ο Τζάρεντ Κούσνερ (Φωτογραφία: AP/ Alex Brandon)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα γίνουν οι Τραμπ κάτι σαν τους Μπους για τον Λευκό Οίκο; Αν δοθεί η ευκαιρία, τότε η Ιβάνκα Τραμπ θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της και να καθίσει και η ίδια στο Οβάλ Γραφείο.

Η κόρη του Αμερικανού προέδρου και ο σύζυγός της, Τζάρεντ Κούσνερ έχουν κάνει συμφωνία για αυτό. Αν προκύψει η ευκαιρία να διεκδικήσει την προεδρία κάποιος από τους δυο τους, τότε η Ιβάνκα θα είναι η υποψήφια, σύμφωνα με το «Fire and Fury: Inside the Trump White House», ένα νέο βιβλίο για τις πρώτες ημέρες της διοίκησης Τραμπ.

«Οι δυο τους έχουν κάνει μία ειλικρινή συμφωνία: Αν κάποια στιγμή στο μέλλον εμφανιστεί η ευκαιρία, εκείνη θα είναι υποψήφια για πρόεδρος», γράφει ο δημοσιογράφος Μάικλ Γουλφ στο βιβλίο, σύμφωνα με απόσπασμα που προδημοσίευσε το New York Magazine. «Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος, σκέφτηκε η Ιβάνκα, δεν θα είναι η Χίλαρι Κλίντον, θα είναι η Ιβάνκα Τραμπ».

Τόσο η κόρη του Τραμπ όσο και ο σύζυγός της, Κούσνερ είναι υψηλόβαθμοι σύμβουλοι του προέδρου στον Λευκό Οίκο, ενώ έπαιξαν σημαντικό ρόλο και στην προεκλογική καμπάνια τους. Ομως, σύμφωνα με το βιβλίο, όλοι οι γνωστοί τους, τους είχαν συμβουλεύσει να μην αναλάβουν επίσημη θέση στον Λευκό Οίκο. Παρόλα αυτά, αποφάσισαν να αφήσουν τους συγγενείς τους να διαχειρίζονται τα επιχειρηματικά συμφέροντά τους και μετακόμισαν στην Ουάσινγκτον, όπου έχουν ενεργό ρόλο στη διοίκηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ