Θρίλερ με τη «χρυσή» ληστεία στον Βόλο -Μαρτυρίες ότι η λεία ήταν 1,5 εκατομμύριο και χιλιάδες λίρες - iefimerida.gr

Θρίλερ με τη «χρυσή» ληστεία στον Βόλο -Μαρτυρίες ότι η λεία ήταν 1,5 εκατομμύριο και χιλιάδες λίρες

Μυστήριο με τη ληστεία στον Βόλο (Φωτογραφία: thenewspaper)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μυστήριο παραμένει η ληστεία-μαμούθ στον Βόλο, όχι μόνο σε ό,τι αφορά το ποιοι ήταν οι δράστες, αλλά και την πραγματική λεία τους.

Ο Νικόλας Δεληγεώργης, σε δηλώσεις του στην TRT, ανέφερε ότι η καταγγελία που έκανε στην αστυνομία ο αδελφός του, Γιώργος Δεληγεώργης, αφορά το ποσό των 50.000 ευρώ και 900 λίρες και όχι 1,3 εκατ. ευρώ, όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν γνώριζε πόσα χρήματα είχε στο σπίτι του ο αδελφός του.

Ωστόσο, η τοπική ιστοσελίδα thenewspaper έχει πληροφορίες που δίνουν άλλη διάσταση στην υπόθεση. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, πηγές του περιβάλλοντος των δύο αδελφών ανεβάζουν το ποσό στο 1,5 εκατ. ευρώ και μιλούν για χιλιάδες λίρες!

Οσο για το ερώτημα γιατί το ποσό αυτό δεν έχει δηλωθεί, μία εκδοχή σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- που επικαλείται το ίδιο Μέσο- είναι ότι υπάρχει φόβος για απαγωγή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέλφια είχαν κάνει ανάληψη του ποσού από την τράπεζα πριν επιβληθούν τα capital controls.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βόλος ληστεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ