Stoiximan Basket League: MVP της 10ης αγωνιστικής ο Γκούντγουιν - iefimerida.gr

Stoiximan Basket League: MVP της 10ης αγωνιστικής ο Γκούντγουιν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σακίλ Γκούντγουιν ήταν ο τελευταίος STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής για το 2017.

Ο 23χρονος Αμερικανός σέντερ στην εντός έδρας νίκη του Ρεθύμνου Cretan Kings επί της Κύμης συγκέντρωσε 29 βαθμούς στο ράνκινγκ (18 πόντοι με 8/11 βολές, 5/7 δίποντα, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, ένα κόψιμο, 8 κερδισμένα φάουλ, 4 φάουλ εναντίον, ένα κλέψιμο και ένα κόψιμο σε 29’ και 14’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη νικήτριας ομάδας της 10ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League.

Ο Γκούντγουιν χαρακτηρίζει τους συμπαίκτες του, αδέλφια του, και επισημαίνει ότι η βελτιωμένη εικόνα της κρητικής ομάδας τον τελευταίο μήνα του 2017 οφείλεται σε συλλογική προσπάθεια. Για την πορεία του Ρεθύμνου Cretan Kings στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν ο 23χρονος Αμερικανός σέντερ τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να τερματίσει στην 5η θέση, μια πιο ψηλά από την κατάταξη της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς.

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της 10ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Ρεθύμνου Cretan Kings επί της Κύμης;

«Σημαίνει πως θα γιορτάσω με τα αδέρφια μου (σ.σ. με τους συμπαίκτες μου) και πως θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου».

- Τον τελευταίο μήνα το Ρέθυμνο Cretan Kings έχει πετύχει τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές. Τι άλλαξε στην ομάδα σου και έχει θετική πορεία τις τελευταίες εβδομάδες;

«Πιστεύω πως εγώ και οι συμπαίκτες μου έχουμε περισσότερη συγκέντρωση. Δεν είναι πως μόνο ένας άλλαξε την ομάδα, αλλά μέσα από συλλογική προσπάθεια και πιστέψαμε στον εαυτό μας και το μεταφέραμε στην πράξη».

- Που θεωρείς ότι μπορεί να φτάσει το Ρέθυμνο Cretan Kings την φετινή σεζόν;

«Είπα στον Θωμά Κώττα την προηγούμενη εβδομάδα, ότι πρέπει να τερματίσουμε σε καλύτερη θέση από την προηγούμενη σεζόν, άρα στην 5η θέση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αν μπορούμε να καταφέρουμε και κάτι ακόμα καλύτερο. Οι πράξεις μετράνε περισσότερο από τα λόγια. Άρα, θα δούμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ