Στενή φίλη της 22χρονης ομογενούς που δολοφονήθηκε στο Λονδίνο αποκαλύπτει στο iefimerida.gr πώς ζούσε και τι έκανε η νεαρή στη Βρετανία - iefimerida.gr

Στενή φίλη της 22χρονης ομογενούς που δολοφονήθηκε στο Λονδίνο αποκαλύπτει στο iefimerida.gr πώς ζούσε και τι έκανε η νεαρή στη Βρετανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι της 22χρονης ομογενούς Ιουλιάνας Τούντος, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη σε πάρκο στο Λονδίνο.

Η 22χρονη, με ελληνορωσική καταγωγή, η οποία ζούσε στην Κύπρο και τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο, βρέθηκε νεκρή, μαχαιρωμένη και με τραύμα στο κεφάλι στο πάρκο Φίνσμπουρι, την παραμονή Χριστουγέννων.

Χθες, οι βρετανικές Αρχές συνέλαβαν έναν 31χρονο για τη δολοφονία της, ο οποίος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών Αρχών.

Μια στενή φίλη της 22χρονης, από την Κύπρο, μίλησε στο iefimerida.gr για τη φίλη της και την τραγική απώλειά της.

«Ηταν πολύ φιλική, ανεξάρτητη, σπούδαζε, δούλευε ταυτόχρονα. Έμενε μόνη της όταν έφυγε από την Κύπρο, την έβλεπα πιο χαρούμενη, άρχισε να ζει τη ζωή της», λέει η νεαρή, αναφερόμενη στη φίλη της Ιουλιάνα, και προσθέτει: «Ηταν άτομο που ούτε έμπλεκε σε καβγάδες, ούτε τίποτα».

Θυμάται ακόμη την τελευταία φορά που την είδε και το δώρο που της έστειλε στην γιορτή της: «Είχε έρθει το καλοκαίρι. Ήταν τα γενέθλιά της, της είχα πάρει διάφορα δωράκια, αλλά θυμάμαι το δώρο που μου είχε στείλει εκείνη στα γενέθλιά μου. Ηταν μια φανέλα και μια φιγούρα από καρτούν που μου αρέσουν».

Και δεν μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή που έμαθε για τον τραγικό χαμό της φίλης της: «Μου το είχε στείλει μια κοπέλα γνωστή μου και στην αρχή μούδιασα, βασικά μου πήρε 10 λεπτά να το συνειδητοποιήσω και απλά μετά ξέσπασα σε κλάματα», λέει, ενώ αναφερόμενη στην είδηση της σύλληψης του δολοφόνου της φίλης της και τους λόγους που μπορεί να κρύβονται πίσω από την ενέργεια αυτή, αναφέρει: «Μπαίνω συνεχώς στο ίντερνετ, και βλέπω, ελπίζω να είναι αυτός, να αποδοθεί δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι ο λόγος που δεν βγαίνουν νέα στοιχεία στην επιφάνεια είναι γιατί η αστυνομία θέλει να κάνει σωστά τη δουλειά της. Σίγουρα έχουν βρει στοιχεία».

«Την έχω πεθυμήσει, την αγαπάω και απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα την ξανακούσω ποτέ», καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιουλιάνα Τούντος δολοφονία ομογενής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ