Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης: Ο Μπουτάρης δεν έχασε την εμπιστοσύνη του κόσμου - iefimerida.gr

Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης: Ο Μπουτάρης δεν έχασε την εμπιστοσύνη του κόσμου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI//ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν έχει χαθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου προς το πρόσωπο του Γιάννη Μπουτάρη» εκτίμησε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα, προσθέτοντας πως το 2018 θα είναι η χρονιά υλοποίησης έργων στην πόλη και βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών.

Η κ. Γούλα, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9Fm», υποστήριξε πως το 2018 θα είναι, ουσιαστικά, η τελευταία χρονιά πριν τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές: «Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρουν οι εκλογικές διαδικασίες αλλά το αποτέλεσμα. Μέσα στο έτος θα φανούν τα έργα που είναι στα σκαριά και έχουν να κάνουν με αναπλάσεις στην πόλη. Έργα που προέρχονται είτε από τον προϋπολογισμό του Δήμου, είτε με χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Νιάρχος».

Σύμφωνα με την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, το 2018 θα «συνεχιστούν οι δράσεις για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων μέσω της κοινωνικής πολιτικής» ενώ για τον τουρισμό είπε πως «έχει απογειωθεί» με αποτέλεσμα οι χιλιάδες τουρίστες να τονώνουν οικονομικά την αγορά και τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης.

Για το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης, η κ. Γούλα υποστήριξε, πως τα αποτελέσματα θα φανούν το επόμενο διάστημα, ενώ όπου χρειαστεί θα γίνουν κάποιες παρεμβάσεις για να διευκολυνθούν οι μόνιμοι κάτοικοι και οι επισκέπτες.

«Είναι λάθος να θεωρείς ότι όλα τα κάνεις σωστά. Λαμβάνουμε τα μηνύματα από τους δημότες και ακούμε τα παράπονα τους και μέσα στο 2018 θα δούμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα. Θεωρώ ότι ο Γιάννης Μπουτάρης δεν έχει χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου» υπογράμμισε.

Τέλος, με αφορμή την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση για την αλλαγή του έτους και την συγκέντρωση πλήθους κόσμου στην πλατεία Αριστοτέλους, η κ. Γούλα υποστήριξε, πως φέτος δημιουργήθηκε η γιορτινή αίσθηση που υπάρχει σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις και όπως φάνηκε «έχει ανάγκη ο κόσμος να βγει από το σπίτι του για να διασκεδάσει».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ