Στην κατάψυξη και πάλι η χώρα - Επιστρέφουν χιόνια και πολικό κρύο - iefimerida.gr

Στην κατάψυξη και πάλι η χώρα - Επιστρέφουν χιόνια και πολικό κρύο

Στην κατάψυξη και πάλι η χώρα - Επιστρέφουν χιόνια και πολικό κρύο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλαξε το σκηνικό του καιρού και μετά από ένα ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο ο χειμώνας επέστρεψε και πάλι. Για σήμερα η ΕΜΥ προβλέπει αυξημένες νεφώσεις με χιονόνερο στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά, μάλιστα χιονίζει και στα βόρεια προάστια της Αττικής.

Τα σχολεία σε Παλαιά και Νέα Πεντέλη θα παραμείνουν κλειστά, καθώς και το 3ο, 4ο και 5ο δημοτικό και νηπιαγωγείο στα Μελίσσα. Η χιονόπτωση έχει προκαλέσει και προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, αφού μόνο με αλυσίδες γίνεται η κίνηση των οχημάτων στην Πάρνηθα, από το τελεφερίκ και πάνω αλλά και από τα Βασιλικά κτήματα έως το Κατσιμίδι.

Στη Βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -7 έως 6 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 0 έως 6 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ