Οι ισχυροί άνεμοι δεν αφήνουν τα πλοία να λύσουν κάβους - iefimerida.gr

Οι ισχυροί άνεμοι δεν αφήνουν τα πλοία να λύσουν κάβους

Οι ισχυροί άνεμοι δεν αφήνουν τα πλοία να λύσουν κάβους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στα πελάγη έχουν κρατήσει τα πλοία δεμένα στα λιμένια, καθώς είναι σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου. Οι άνεμοι φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

Επίσης από τη Θεσσαλονίκη δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο του επιβατηγού πλοίου «Ταξιάρχης» για Καβάλα και Λήμνο και του «Αqua Maria» για Καβάλα-Λήμνο-Αι Στράτη-Λαύριο-Ψαρά-Μεστά.

Κλειστή παραμένει και η πορθμειακή γραμμή Πρίνου-Καβάλας.

Χθες μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε τους 65 επιβάτες του επιβατηγού πλοίου «Πανόραμα», το οποίο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν μπορούσε να δέσει στο λιμάνι στο Μαρμάρι Ευβοίας, από τις 20:45 το βράδυ.

Τελικά στις 2:20 τα μεσάνυχτα έδεσε με ασφάλεια και αποβίβασε τους 65 επιβάτες τα 20 ΙΧ και το ένα δίκυκλο.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένεται ενίσχυση των ανέμων σε πολλές περιοχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ