Γουέντι Μέρντοχ: Η 49χρονη πρώην σύζυγος του μεγιστάνα των ΜΜΕ ερωτεύτηκε 21χρονο μοντέλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Γουέντι Μέρντοχ: Η 49χρονη πρώην σύζυγος του μεγιστάνα των ΜΜΕ ερωτεύτηκε 21χρονο μοντέλο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να πέρασε μια κακή παιδική ηλικία στην Κίνα, ωστόσο έγινε μια διάσημη επιχειρηματίας, που παρτάρει με την Ιβάνκα Τραμπ.

Ο λόγος για την Γουέντι Ντενγκ Μέρντοχ που μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη στην Κίνα ως κόρη δύο μηχανικών με όνειρό τους να γίνει κάποτε το παιδί τους γιατρός.

Γουέντι Μέρντοχ: Η 49χρονη πρώην σύζυγος του μεγιστάνα των ΜΜΕ ερωτεύτηκε 21χρονο μοντέλο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Γουέντι Μέρντοχ: Η 49χρονη πρώην σύζυγος του μεγιστάνα των ΜΜΕ ερωτεύτηκε 21χρονο μοντέλο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σήμερα η 49χρονη Μέρντοχ, είναι μια ισχυρή επιχειρηματίας με ποικίλη σταδιοδρομία. Έχει παντρευτεί δύο φορές και μάλιστα την μία εξ αυτών, τον μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ.

Με τον δεύτερο σύζυγό της, μεγιστάνα των ΜΜΕ, Ρούπερτ Μέρντοχ. Φωτογραφία: AP

Η Γουέντι Ντενγκ Μέρντοχ γεννήθηκε στο Ντενγκ Γουένγκ και μεγάλωσε σε μια φτωχή οικογένεια. «Δεν ήξερες ότι ήσουν φτωχός» είπε η Γουέντι στο περιοδικό Vogue. «Έτσι είναι τα πράγματα εκεί. Επομένως για να τραβήξεις την προσοχή κάποιου, πρέπει να είσαι έξυπνος».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wendi Murdoch (@wendimurdoch) στις 6 Αύγ, 2017 στις 5:26 μμ PDT

Η Μέρντοχ μπήκε στην ιατρική σχολή για να ευχαριστήσει τους γονείς της, αλλά τα παράτησε λίγο καιρό αργότερα. Γνώρισε ένα ζευγάρι από την Καλιφόρνια, τους Τζέικ και Τζόις Τσέρι, που την υποστήριξαν οικονομικά για να πάει στις ΗΠΑ. Μάλιστα, η Γουέντι παντρεύτηκε τον Τζέικ, αλλά χώρισαν μετά από λιγότερο από τρία χρόνια.

Γουέντι Μέρντοχ: Η 49χρονη πρώην σύζυγος του μεγιστάνα των ΜΜΕ ερωτεύτηκε 21χρονο μοντέλο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Γουέντι Μέρντοχ: Η 49χρονη πρώην σύζυγος του μεγιστάνα των ΜΜΕ ερωτεύτηκε 21χρονο μοντέλο [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η Γουέντι, στη συνέχεια, φοίτησε στο πανεπιστήμιο Cal State Northridge και πήρε πτυχίο στα οικονομικά και κατόπιν μπήκε στο Γέιλ με υποτροφία.

Γουέντι Μέρντοχ: Η 49χρονη πρώην σύζυγος του μεγιστάνα των ΜΜΕ ερωτεύτηκε 21χρονο μοντέλο [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Μετά την αποφοίτησή της από το Γέιλ, προσλήφθηκε στο Star TV στο Χονγκ Κονγκ και έγινε αντιπρόεδρος. Εκεί γνώρισε το δεύτερο σύζυγό της, τον μεγιστάνα των ΜΜΕ, Ρούπερτ Μέρντοχ.

Γουέντι Μέρντοχ: Η 49χρονη πρώην σύζυγος του μεγιστάνα των ΜΜΕ ερωτεύτηκε 21χρονο μοντέλο [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Οι δυο τους παντρεύτηκαν και έζησαν μαζί για 14 χρόνια. Χώρισαν το 2013 και έχουν δύο έφηβες κόρες, την Γκρέις και την Κλόι.

Η Γουέντι Μέρντοχ με τις κόρες της, Γκρέις και Κλόι. Φωτογραφία: AP

Ενώ ήταν παντρεμένη με τον Ρούπερτ Μέρντοχ, η Γουέντι έκανε επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις στην Κίνα και δικτυώθηκε με μεγάλα ονόματα όπως ο Τόνι Μπλερ και η ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν.

Γουέντι Μέρντοχ: Η 49χρονη πρώην σύζυγος του μεγιστάνα των ΜΜΕ ερωτεύτηκε 21χρονο μοντέλο [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Γουέντι Μέρντοχ: Η 49χρονη πρώην σύζυγος του μεγιστάνα των ΜΜΕ ερωτεύτηκε 21χρονο μοντέλο [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Μάλιστα, μετά το διαζύγιό της, τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά την έχουν συνδέσει με τον Τόνι Μπλερ, τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Έρικ Σμιντ, τον πρόεδρο της Google που πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα παραιτηθεί. Τον τελευταίο καιρό όμως, η Μέρντοχ βγαίνει με ένα 21χρονο μοντέλο, τον Μπέρτολντ Ζαχόρα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bertold Zahoran (@bertoldzahoran) στις 31 Δεκ, 2016 στις 7:46 μμ PST

Η 49χρονη Γουέντι είναι πασίγνωστης για τα «ζευγαρώματα» που κάνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, βοήθησε την Ιβάνκα Τραμπ να τα ξαναβρεί με τον Τζάρεντ Κούσνερ όταν χώρισαν το 2008 λόγω θρησκευτικών διαφορών.

Προσωπικά πάντως ή επαγγελματικά, το πάθος της Μέρντοχ φαίνεται πως είναι να συνδέει ηγέτες από διαφορετικά πεδία και μέρη του κόσμου. «Βάλτε τους ανθρώπους μαζί» είπε στη Vogue «και πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ