Επιστροφή στη δουλειά -Βρήκαμε τα ωραιότερα πουκάμισα για το γραφείο - iefimerida.gr

Επιστροφή στη δουλειά -Βρήκαμε τα ωραιότερα πουκάμισα για το γραφείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιστροφή στην δουλειά και την ρουτίνα της καθημερινότητας, μετά τις γιορτές, απαιτεί ένα και μόνο κομμάτι: το πουκάμισο.

Θα γυρίσουμε στο γραφείο με ανανεωμένη διάθεση αλλά και ανανεωμένα office look, φορώντας τι άλλο από ένα κομψό πουκάμισο που ταιριάζει με όλα. Το δανεισμένο από την ανδρική γκαρνταρόμπα ρούχο, είναι όπως πάντα το κομμάτι κλειδί για τα πιο σικάτα λουκ γραφείου και όχι μόνο. Αυτή τη φορά, αποτινάσσει τον αυστηρό του χαρακτήρα, και παίζει με τις υφές και τις λεπτομέρειες. Πλέον δεν αρκεί ένα μόνο λευκό button down. Το διαχρονικό πουκάμισο μας αρέσει ακόμα, αλλά δεν μπορούμε να αντισταθούμε στα τόσα διαφορετικά σχέδια και στιλ.

Το πουκάμισο είναι έτσι κι αλλιώς ένα κομμάτι που συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας σου και οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις είναι αμέτρητοι.

Ανακάλυψε τα ωραιότερα πουκάμισα της αγοράς για την επιστροφή στο γραφείο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πουκάμισα γραφείο στιλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ