Η Μέγκαν Μαρκλ θα πρωτοτυπήσει -Πώς θα πάει στην εκκλησία - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ θα πρωτοτυπήσει -Πώς θα πάει στην εκκλησία

Γάμο με ασυνήθιστες εκπλήξεις ετοιμάζουν Χάρι και Μέγκαν. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλη μία βασιλική παράδοση ετοιμάζεται να σπάσει η Μέγκαν Μαρκλ καθώς θέλει να τη συνοδεύσει η μητέρα της στην εκκλησία την ημέρα του γάμου της.

Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε στο περιοδικό Us Weekly: «Έχω ακούσει πως η Μέγκαν θέλει να τη συνοδεύσει η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ στην εκκλησία, κάτι που θα ήταν πολύ γλυκό».

Η Μέγκαν Μαρκλ θα πρωτοτυπήσει -Πώς θα πάει στην εκκλησία | iefimerida.gr 0

Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ. Φωτογραφία: Splash News

Αν και ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί αν η Μέγκαν θα συνοδεύετε από τη μητέρα της αντί για τον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ, η κίνηση αυτή θα έπληττε την βασιλική παράδοση. Η Κέιτ Μίντλετον συνοδευόταν από τον πατέρα της Μάικλ στο βασιλικό της γάμο με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το 2011 όπως επίσης και η πριγκίπισσα Νταϊάνα από τον πατέρα της Τζον Σπένσερ, όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981.

Φαίνεται όμως πως η Μέγκαν και ο Χάρι θέλουν να αλλάξουν λίγο τα πράγματα. «Ενώ έχουν πάντα υπόψη τις παραδόσεις και τις απόψεις των πρεσβυτέρων τους, η ημέρα εκείνη είναι δική τους και θα κάνουν ότι θέλουν» πρόσθεσε η πηγή. «Η ημέρα του γάμου τους θα έχει σίγουρα κάποιες ασυνήθιστες εκπλήξεις. Μην περιμένετε έναν συνηθισμένο βασιλικό γάμο. Θέλουν να συμμετάσχουν οι φίλοι και η οικογένειά τους όσο το δυνατόν περισσότερο».

Να σημειωθεί πως ο πρίγκιπας Χάρι έχει ήδη περάσει αρκετό χρόνο με τη μητέρα της Μαρκλ, συμπεριλαμβανομένης της κοινής τους εμφάνισης στους Αγώνες Invictus τον Οκτώβριο, όταν ζήτησε από την Ράγκλαντ την άδεια να παντρευτεί την κόρη της. «Είναι εκπληκτική» αποκάλυψε για τη μέλλουσα πεθερά του ο πρίγκιπας Χάρι κατά τη διάρκεια της πρώτης συνέντευξης με την Μαρκλ. Ο Χάρι αποκάλυψε επίσης πως έχει μιλήσει μόνο με τον πατέρα της Μέγκαν μερικές φορές, ωστόσο δεν τον έχει συναντήσει ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ