Σε ετοιμότητα οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά τον ισχυρό σεισμό στο Κιλκίς - iefimerida.gr

Σε ετοιμότητα οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά τον ισχυρό σεισμό στο Κιλκίς

Σεισμός στο Κιλκίς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ετοιμότητα παραμένουν οι αρμόδιες και εμπλεκόμενες -στον σχεδιασμό Πολιτικής Προστασίας- υπηρεσίες στο Κιλκίς, δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης, Ανδρέας Βεργίδης.

Όπως είπε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM», έχουν περάσει περισσότερες από 24 ώρες από τον σεισμό των 4,7 Ρίχτερ και χθες το βράδυ ήταν μια σχετικά ήσυχη βραδιά.

Τόνισε δε, ότι έως στιγμής δεν έχουν υπάρξει αναφορές για ζημίες και σημείωσε ότι, από την πρώτη στιγμή ο ίδιος, σε συνεργασία με εκπροσώπους αρμοδίων φορέων και του δήμου, ενημερώθηκαν για την κατάσταση, προκειμένου να διαμορφώσουν όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα τον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

«Περιμένουμε να δούμε σήμερα πώς θα εξασθενήσει το φαινόμενο» επισήμανε ο κ. Βεργίδης και υπενθύμισε ότι συνιστάται στους πολίτες να διατηρούν την ψυχραιμία τους και να αποφεύγουν την είσοδο και παραμονή τους σε ετοιμόρροπα ή παλαιά κτίσματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σεισμός Ανδρέας Βεργίδης Κιλκίς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ